BÖRZÖLI BERNADETT 2019.08.14 09:47 Frissítve: 2019.08.16 00:36

Barca: újabb játékosokat áldozhatnak be Neymar visszaszerzéséért

Továbbra sem sikerül megegyeznie a Paris Saint-Germainnek és az FC Barcelonának Neymar átigazolásáról. Külföldi sajtóértesülések szerint nemcsak a pénzösszegről, hanem a mellé adott játékosok számáról és kilétéről is tovább folyik az egyeztetés.

Még mindig nem sikerült megegyeznie a PSG-nek és az FC Barcelonának Neymar ügyében (Fotó: AFP)

 

Továbbra is egyre biztosabbnak tűnik, hogy Neymar távozik a PSG-től. Korábbi klubja, az FC Barcelona már tett egy ajánlatot a brazil csatár visszaszerzésére, de a Philippe Coutinho játékjogának átadását is tartalmazó ajánlatot a PSG-nél elutasították. Későbbi hírek szerint a katalánok Samuel Umtitit, Ousmane Dembélét és Ivan Rakiticet is beáldoznák Neymarért.

Már korábban is szó volt róla, hogy Párizsban legalább annyit szeretnének kapni a brazil csatárért, amennyit költöttek az átigazolására, ám a legfrissebb hírek szerint most az a cél, hogy jelentősen keressenek az üzleten. Ennek érdekében – a Daily Mail információi szerint – 100 millió eurót, valamint Coutinhót, Rakiticet és Nélson Semedót is kérik a Barcától.

Az ESPN viszont arról számolt be, hogy az említett három játékosból a katalánok csak Coutinhót és Rakiticet, illetve 80 millió eurót ígérnek a PSG-nek.

2019.08.17 23:22:59

Minden más foci BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Párás szemmel idézzük Törőcsiket, Ebedlit, Kocsis Lajost. Ám az a rossz hírem, hogy a mai Újpestbe, Fradiba, Honvédba az edzőik valószínűleg nem tennék be őket.

2019.06.23 14:25:14

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

A Tottenhamnek sokba került egy fel nem vett telefon • Bozsik és a ruha, az újpesti legenda és a lakásátok.

2019.08.16 23:16:44

Minden más foci MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. »Az elérhető klasszis hátvédek száma kevés, ráadásul értük klubjuk is mindent megtesz, így még jobban felmennek az árak.«

2019.08.15 18:21:44

Minden más foci DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Mi a kellemetlenebb, ha a kocsmában a nénikémet egy ősi mesterséggel hozzák kapcsolatba, s még a vélt származását is felemlegetik, vagy ha szó nélkül pofán vernek, esetleg széttörnek egy sörösüveget a fejemen?