Az Arsenal és a Juve is próbálkozott, de másé a legjobb transzferbejelentés

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.18. 13:54
Az idei nyári átigazolási időszakban rejtélyes okokból a szokásosnál több klub érezte úgy, hogy nem elég, ha csak hétköznapi módon bejelenti egy-egy nyári szerzeményét. A klubok számos esetben hihetetlen végletekig elmentek azért, hogy egy kreatív, poénos (vagy annak szánt) bejegyzéssel közöljék a rajongókkal, megérkezett a várva várt igazolás. El kell ismerni, olykor valóban jól sikerült az akció, de némely bejelentésnél elgondolkodhatunk, nem lett volna jobb, ha a felhasznált energiaforrást nemesebb célokra fordítják? Íme, a nyár legjobb és/vagy (ízlések és pofonok, ugye…) legrosszabb bejelentései a topkluboktól!

A TALÁLÓS KÉRDÉS – ARSENAL, SEAD KOLASINACA TALÁLÓS KÉRDÉS – ARSENAL, SEAD KOLASINAC

Kezdjük Arsene Wengerékkel! A szép júniusi napon az Arsenal Twitter-oldalán megjelent egy fejtörő, amelyben tíz, Wenger által igazolt játékost rejtettek el. Pontosabban csak egyet, mert a másik kilencet nem volt nehéz „kiszúrni”. A figyelmes olvasók persze kiszúrták, hogy a nevek kezdőbetűjét olvasva fény derül a turpisságra. Így lett Sead Kolasinac az Arsenal futballistája…


A NYELVLECKE – SWANSEA, ROQUE MESA

Teljesen hétköznapi, hogy egy Premier League-csapat angol nyelvleckés videót tesz közzé, nem? Hogyne… Ebből a remek videóból derült ki, hogy Roque Mesa aláírt a Swansea-hoz.



A NAGY UTAZÁS – EVERTON, SANDRO RAMÍREZ

Reménykedjünk, hogy az Everton alkalmazottai csak a felvétel kedvéért tettek úgy, mintha végigkísérték volna Sandro Ramírez útját Liverpoolba…



A FIFA 17 – AS ROMA, LORENZO PELLEGRINI

A Roma jópofa módon köszöntötte Lorenzo Pellegrinit. A csapat hívei abban bíznak, új szerzeményük a pályán legalább olyan jó, mint a konzol előtt.


A JOHN TERRY – ASTON VILLA, JOHN TERRY

Az angol másodosztályú Aston Villa így jelentette be a Chelsea legendája, John Terry érkezését. Gondolhatjuk, a való életben is így zajlik a csoportos beszélgetés egy profi csapat tagjai között.


A HAPPY END – CHELSEA, ANTONIO RÜDIGER

Hálásak lehetünk, hogy a német válogatott Antonio Rüdiger nem színésznek ment. A Chelsea-videóban szereplő kisfiú viszont még sokra viheti.


A „REJTSÜNK EL EGY MEZT A TÖBBI KÖZÖTT” – JUVENTUS, DOUGLAS COSTA

Olaszország, Torino, Juventus-stadion. A drámai háttérzenés videóból tudtuk meg, hogy Douglas Costa a Bayern Münchentől a „zebrákhoz” igazolt. Menő lett.



AZ EMBERRABLÁS – SEVILLA, JESÚS NAVAS

A Sevilla sem akart kimaradni a rendkívül időigényesnek tűnő bejelentésekből. A klub videójában a Manchester Citytől hazatérő Jesús Navast nemes egyszerűséggel elrabolja néhány maszkos alak. Reméljük, Liam Neeson, az „Elrabolva” filmek sztárja félreértésből nem ered a rosszfiúk nyomába…


A SOKAT SEJTETŐ – ARSENAL, ALEXANDRE LACAZETTE

Mielőtt megjelent volna az Arsenal honlapján a sokak által régóta várt hír, a londoniak az alábbi videóval kedveskedtek. Bár Alexandre Lacazette arca nem látszott a felvételen, szinte mindenki tudta, kiről van szó.


AZ UTASÍTÁSOKNAK ELEGET TEVŐ – LIVERPOOL, MOHAMED SZALAH

Egyáltalán nem gyanús, ha a Liverpool oldalán megjelent videóban Mohamed Szalah bejelentését követelő posztokat görget valaki, ugye?


AZ EGYÉRTELMŰ – AFC BOURNEMOUTH, NATHAN AKÉ

Az alábbi képből nem volt nehéz kitalálni, kit szerződtetett az AFC Bournemouth. Főleg, hogy a jellegzetes frizurával büszkélkedő Nathan Aké az előző szezont kölcsönben a csapatnál töltötte.

AZ IZLANDI – EVERTON, GYLFI SIGURDSSON

Aki szerette az izlandi drukkerek huhogását az Eb-n, tekerje fel a hangerőt! Az Everton képtelen hétköznapi módon bemutatni szerzeményeit. Az izlandi Gylfi Sigurdsson videója viszont ötletes.



A TÖKÉLETES – SOUTHAMPTON, STUART TAYLOR

A képzeletbeli verseny képzeletbeli fődíját a Southamptonnak ítéljük. A „szentek” ezzel a zseniális videóval közölték, hogy Stuart Taylor, a csapat tartalékkapusa egy évvel hosszabbított.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik