Ausztria: eldőlt, az FTC-támadó apja megkapta a nagy feladatot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.24. 10:49
Az osztrák élvonalbeli Rapid Wien bejelentette: a következő szezonban Goran Djuricin, a Ferencvárosban futballozó Marco Djuricin édesapja lesz a labdarúgócsapat vezetőedzője.

A 42 éves szakember 2016 novemberében lett a Rapid Wien másodedzője az akkori vezetőedző, Damir Canadi mellett. Canadit a csapat gyengélkedése miatt – 17 tétmeccséből csak hármat nyert meg vele a bécsi együttes – áprilisban menesztették, s mint arról beszámoltunk, Goran Djuricin és Martin Bernhard vették át átmenetileg, a szezon végéig az irányítást. mint arról beszámoltunk, Goran Djuricin és Martin Bernhard vették át átmenetileg, a szezon végéig az irányítást.

A Rapid Wien szerdai közleménye szerint az UEFA Pro-licenc megszerzésétől karnyújtásnyira lévő Goran Djuricin lesz a Szántó Tamást foglalkoztató klub vezetőedzője a 2017–2018-as szezonban. A „Gogo" becenévre hallgató tréner (és társa) irányításával három fontos bajnokit nyert a gárda április közepe óta, valamint 12 év után először bejutott az Osztrák Kupa döntőjébe, ahol a Salzburggal találkozik.

Mint azt korábban megírtuk, a Ferencvárostól távozó Marco Djuricin kizártnak tartja, hogy az édesapja vezette Rapidhoz igazoljon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik