HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.10.21 13:35 Frissítve: 2018.10.21 13:44

Ausztrália: profi szerződést ajánlottak Usain Boltnak

Az ausztrál élvonalbeli Central Coast Mariners labdarúgócsapata profi szerződést ajánlott a nyolcszoros olimpiai és tizenegyszeres világbajnok sprinternek, Usain Boltnak – árulta el az ESPN-nek a jamaicai sportoló ügynöke.

Bolt Ausztráliában kezdheti meg a futballkarrierjét (Fotó: AFP)

 

„Megerősíthetem, hogy a Central Coast Mariners szerződést ajánlott Usain Boltnak” – mondta az ESPN-nek a jamaicai sportoló ügynöke, Ricky Simms.

Az ausztrál csapattal egy ideje már együtt készülő Bolt a Macarthur South West United előszezon-mérkőzésen két gólt is szerzett, a Brisbane Roar ellen azonban nem kapott lehetőséget. A napokban a korábbi sprintert állítólag a 24-szeres máltai bajnok, a Valletta FC is megkereste, ám Bolt ezt az ajánlatot visszautasította, így minden bizonnyal az ausztrál élvonalban kezdheti majd meg a labdarúgó-pályafutását.

A 100 és 200 méteres síkfutás világcsúcstartója korábban edzett a német Borussia Dortmundnál, a dél-afrikai Mamelodi Sundownsnál és norvég Strömsgodsetnél is.

2019.03.19 19:40:15

Minden más foci BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Nem először vetődött fel a téma, olykor a sportág prominens személyiségei is hangoztatják: el kellene törölni a futball egyik legkülönösebb, legvitatottabb, az idők során a legtöbbet változó, ugyanakkor egyik legősibb szabályát.