Ligue 1: Ibra előtt, mégis… – itt a nyár legfurcsább transzfere?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.18. 11:35
A mexikói élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Tigres hivatalos Twitter-oldalán adta hírül, hogy a Marseille csatára, André-Pierre Gignac átesett a kötelező orvosi vizsgálatokon, és hamarosan aláír.

A L'Équipe értesülései alapján június elején beszámoltunk arról, hogy a Marseille válogatott támadója, André-Pierre Gignac minden bizonnyal légiósnak áll.a Marseille válogatott támadója, André-Pierre Gignac minden bizonnyal légiósnak áll.

Úgy tűnik, a pletykák igaznak bizonyulnak, és létrejöhet a nyár legkülönösebb transzfere: a mexikói Tigres UANL a Twitteren adta hírül, hogy a csatár – aki a 2014–2015-ös idényben 21 találattal többek között Edinson Cavanit és Zlatan Ibrahimovicot is megelőzte a francia bajnoki góllövőlistán – már átment az orvosi vizsgálatokon, és hamarosan aláírja szerződését.


Az eredetileg Mexikóba csak nyaralni induló franciát korábban angol, francia, német és spanyol topklubokkal boronálták össze, ám úgy tűnik, a csatár a pénzt választotta, s a Tigresben folytatja.

A hírek szerint Gignac évi négymillió eurót, átszámolva 1.2 milliárd forintot tehet zsebre, így a liga legjobban kereső játékosa lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik