Átigazolások: a volt FTC-védő hazatér, Aradon folytatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.29. 16:23
Hazatér az NB II-es Békéscsabától távozó Sorin Botis: a 35 éves védő a román másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő UTA Aradnál folytatja pályafutását. A hírről maga a védő számolt be az egyik helyi lapnak nyilatkozva.

„Azt mondhatom, hogy visszatérek a kiindulópontra. Itt otthon vagyok, még emlékszem az első profi évemre,melyet itt töltöttem. Nagy reményekkel térek vissza, szeretnék segíteni a csapaton, örülök, hogy megkerestek és hogy most itt vagyok" – idézi az UTA Aradhoz igazoló Sorin Botist a Glasul Aradului.Sorin Botist a Glasul Aradului.

Az aradi születésű Botis az UTA Aradban mutatkozott be a profik között, majd a moldovai Sheriff Tiraspolhoz igazolt, ahonnan 2003-ban érkezett Magyarországra. Hazánkban előbb a Fradi játékosa volt, majd megfordult a ZTE-ben, a Budapest Honvédban és a Békéscsabában is.

A nyáron a Békéscsabától távozó Botist korábban hírbe hozták az NB III-as Szegeddel, ám ő az UTA Aradot választotta.

A román másodosztályú klub anyagi problémákkal küzd, és könnyen lehet, hogy az előttünk álló szezonra nem kap licencet a második ligára. Botis reméli, hogy ez nem fog megtörténni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik