HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.04.05 12:39 Frissítve: 2018.04.05 12:39

Argentína: Tévez tagadja, hogy a börtönben sérült meg

Carlos Tévez, a Boca Juniors labdarúgócsapatának támadója kitalációnak nevezte azokat a híreket, melyek szerint egy börtönlátogatás során sérült volna meg.

HIRDETÉS

 

A 34 esztendős argentin csatárral kapcsolatban arról lehetett olvasni, hogy a bátyját, Juan Alberto Martínezt látogatta meg az egyik legszigorúbban őrzött argentin fegyintézményben, ahol Carlos Tévez nemcsak beszélgetéssel töltötte bent az időt, hanem futballozott is, és eközben történt a baj: izomszakadást szenvedett a vádlijában.

A Clarín szerint a Boca vezetői idegesek is lettek a hír hallatán.

Tévez most a TyC Sportsnak elmondta, szó sincs róla, hogy a börtönben sérült volna meg.

„Előző hét szerdán a konditeremben edzettem, és az egyik gépnél nagy fájdalmat éreztem a vádlimban. Fogalmam sincs, miért nem hisznek nekem az emberek. Én elárultam, mi történt, az emberek pedig mégis olyanokat írogatnak, hogy börtönben vagy épp egy golfpályán sérültem meg.”

„Nem tudom, miért beszélnek olykor baromságokat velem kapcsolatban, de én mindig igazat mondok. Nem lennék akkora idióta, hogy azt hangoztassam, hogy börtönbe mentem. Annyi butaságot hordanak rólam össze, és annyit bántanak, hogy ez engem csak erősebbé tesz, mert tovább kell fejlődnöm, s itt az ideje, hogy mindezt a pályán is megmutassam és elhallgattassam a kétkedőket.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.17 21:39:47

Minden más foci nemzetisport.hu

Folytatódik a cselgáncs-vb, a motorosok az Aragóniai Nagydíjra edzenek.

2018.09.17 23:25:11

Minden más foci CSILLAG PÉTER

ALAPVONAL. Az ellenfél tizenegyesénél kapusukat félreállították, hogy a vetélytárs rúgója akadálytalanul vethesse ki rájuk megérdemelt büntetésüket, a kapott gólt.

2018.09.14 08:44:37

Minden más foci BORBOLA BENCE

„Erwin imádta a munkáját, éjt nappallá téve csak a magyar válogatottról beszélt.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS