Argentína: Tévez tagadja, hogy a börtönben sérült meg

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.05. 12:39
Carlos Tévez, a Boca Juniors labdarúgócsapatának támadója kitalációnak nevezte azokat a híreket, melyek szerint egy börtönlátogatás során sérült volna meg.

A 34 esztendős argentin csatárral kapcsolatban arról lehetett olvasni, hogy a bátyját, Juan Alberto Martínezt látogatta meg az egyik legszigorúbban őrzött argentin fegyintézményben, aholCarlos Tévez nemcsak beszélgetéssel töltötte bent az időt, hanem futballozott is, és eközben történt a baj: izomszakadást szenvedett a vádlijában.Carlos Tévez nemcsak beszélgetéssel töltötte bent az időt, hanem futballozott is, és eközben történt a baj: izomszakadást szenvedett a vádlijában.

A Clarín szerint a Boca vezetői idegesek is lettek a hír hallatán.

Tévez most a TyC Sportsnak elmondta, szó sincs róla, hogy a börtönben sérült volna meg.

„Előző hét szerdán a konditeremben edzettem, és az egyik gépnél nagy fájdalmat éreztem a vádlimban. Fogalmam sincs, miért nem hisznek nekem az emberek. Én elárultam, mi történt, az emberek pedig mégis olyanokat írogatnak, hogy börtönben vagy épp egy golfpályán sérültem meg.”

„Nem tudom, miért beszélnek olykor baromságokat velem kapcsolatban, de én mindig igazat mondok. Nem lennék akkora idióta, hogy azt hangoztassam, hogy börtönbe mentem. Annyi butaságot hordanak rólam össze, és annyit bántanak, hogy ez engem csak erősebbé tesz, mert tovább kell fejlődnöm, s itt az ideje, hogymindezt a pályán is megmutassam éselhallgattassam a kétkedőket.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik