Argentína: rögtön visszajutottak az élvonalba, Agüero gratulált

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.11. 22:06
Egy évvel a történelmi kiesés után az Independiente labdarúgócsapata visszajutott az argentin élvonalba.

Mint ismert, az 1904-ben alapított klub 2013-ban története során először esett ki az élvonalból. Az első másodosztályban töltött szezon végén azonban sikerült visszakapaszkodniuk a „vörös ördögöknek” miután a harmadik feljutó helyért vívott rájátszás-mérkőzésen 2–0-ra legyőzték a Huracánt.

Sergio Agüero, a Manchester City játékosa a Twitteren gratulált nevelőegyesülete feljutásához: „Hálás vagyok minden játékosnak, edzőnek és szurkolónak ezért a csodás feljutásért! Szeretlek titeket vörösök!” – írta a világbajnokságra készülő argentin válogatott támadó.Mint ismert, az 1904-ben alapított klub 2013-ban története során először esett ki az élvonalból. Az első másodosztályban töltött szezon végén azonban sikerült visszakapaszkodniuk a „vörös ördögöknek” miután a harmadik feljutó helyért vívott rájátszás-mérkőzésen 2–0-ra legyőzték a Huracánt.

Sergio Agüero, a Manchester City játékosa a Twitteren gratulált nevelőegyesülete feljutásához: „Hálás vagyok minden játékosnak, edzőnek és szurkolónak ezért a csodás feljutásért! Szeretlek titeket vörösök!” – írta a világbajnokságra készülő argentin válogatott támadó.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik