Argentína: Messinek panaszai vannak, kérdéses a játéka

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.29. 17:01
A Barcelona támadójának, Lionel Messinek izomfájdalmai vannak, így elképzelhető, hogy az argentin válogatott szeptemberi mérkőzésein nem lép pályára.

Mint ismert, a Barcelona vasárnap este 1–0-ra nyert az Athletic Bilbao otthonában, és a hajtós, kemény mérkőzésen a hazai játékosok rendesen faragták Lionel Messit, aki nem úszta meg horzsolásokkal a találkozót.a Barcelona vasárnap este 1–0-ra nyert az Athletic Bilbao otthonában, és a hajtós, kemény mérkőzésen a hazai játékosok rendesen faragták Lionel Messit, aki nem úszta meg horzsolásokkal a találkozót.

Egybehangzó katalán és spanyol lapértesülések szerint Messi izomfájdalmakkal hagyta el a játékteret, ezért hétfő délután a Barcelona edzőközpontjában orvosi vizsgálatoknak vetették alá. Bejelentés a sérülés súlyosságával kapcsolatosan még nem látott napvilágot, az viszont kiderült, hogy a 29 éves játékos mindenképpen hazautazik a válogatotthoz, de játéka egyelőre kérdéses.

Az albiceleste soron következő mérkőzésére csütörtökről péntekre virradóra Uruguay ellen kerül sor, ezt követően pedig szeptember 7-én, szerda éjjel Venezuela ellen lépnek pályára Argentína legjobbjai.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik