nemzetisport.hu 2019.03.26 07:19 Frissítve: 2019.03.28 14:01

Argentína: Messi miatt kényszerülhet magyarázkodásra a szövetség

Spanyol lapértesülések szerint a marokkói szövetség hivatalos választ vár az argentintól, miért nem fog játszatni Lionel Messi a két válogatott kedd esti összecsapásán. A katalán sport.es szerint a két szövetség közti megállapodás arról szólt, hogy a lehető legerősebb csapatok lépnek pályára.

 

A Marokkó–Argentína mérkőzésről szóló megállapodás lapértesülések szerint több, Messihez kötődő záradékot is tartalmaz, ilyen, hogy a futballistával nem lehet tv-interjút készíteni sem a meccs előtt, sem a meccs után. Valamint szerződéses kötelezettséget vállalt a marokkói szövetség arra is, hogy játékosaik nem kérnek majd közös fotót az FC Barcelona klasszisával. 

A jelek szerint a képek miatt egyáltalán nem kell aggódnia a marokkóiaknak, Messi ugyanis kihagyja a találkozót. Ettől viszont a hazaiak kicsit sem könnyebbültek meg. Mondani sem kell, a találkozó presztízsértékét nagyban befolyásolja, hogy Messi ott van-e a pályán vagy sem. 

A marokkóiak a sport.es beszámolója szerint hivatalos magyarázatot várnak az argentinoktól, miért mellőzik Messit, aki kilenc hónapos kihagyás után éppen csak visszatért a nemzeti csapatba az előző hét végén

Ugyan nem az argentin szövetség, de az FC Barcelona honlapjára fellépve a marokkóiak választ is kapnának a kérdéseikre, a katalán klub ugyanis nem sokkal a Venezuela elleni mérkőzést követően közölte, Messi megsérült az argentinok által 3–1-re elvesztett találkozón. 

VÁLOGATOTT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
20.00: 
Marokkó–Argentína

2019.04.17 12:48:14

Minden más foci nemzetisport.hu

Hallott már az 500 fős svéd Ytterhogdal településről? A negyedosztályban készül valami.

2019.04.15 17:09:36

Minden más foci nemzetisport.hu

A Porto elengedte 15 évesen, a Benficának viszont őrült hasznot hajthat a 19 éves csatár.

2019.04.12 13:57:48

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

MAJDNEM-TRANSZFEREK. Andrea Pirlo gondolhatott egy számra, és nem lett a Real Madridé, eközben Ferenczi és Bárányos...

2019.04.12 23:46:49

Minden más foci PÓR KÁROLY

ALAPVONAL. Az U12-es korosztálytól kezdődően minden, szigetországi futballklubban nevelkedő gyerekről van kimutatásuk a fizikai paraméterekről, biológiai érettségről, növekedési státusról, annak alakulásáról, illetve a fizikai teljesítőképességről, úgymint erő, gyorsaság, állóképesség.