nemzetisport.hu 2019.03.26 07:19 Frissítve: 2019.03.28 14:01

Argentína: Messi miatt kényszerülhet magyarázkodásra a szövetség

Spanyol lapértesülések szerint a marokkói szövetség hivatalos választ vár az argentintól, miért nem fog játszatni Lionel Messi a két válogatott kedd esti összecsapásán. A katalán sport.es szerint a két szövetség közti megállapodás arról szólt, hogy a lehető legerősebb csapatok lépnek pályára.

 

A Marokkó–Argentína mérkőzésről szóló megállapodás lapértesülések szerint több, Messihez kötődő záradékot is tartalmaz, ilyen, hogy a futballistával nem lehet tv-interjút készíteni sem a meccs előtt, sem a meccs után. Valamint szerződéses kötelezettséget vállalt a marokkói szövetség arra is, hogy játékosaik nem kérnek majd közös fotót az FC Barcelona klasszisával. 

A jelek szerint a képek miatt egyáltalán nem kell aggódnia a marokkóiaknak, Messi ugyanis kihagyja a találkozót. Ettől viszont a hazaiak kicsit sem könnyebbültek meg. Mondani sem kell, a találkozó presztízsértékét nagyban befolyásolja, hogy Messi ott van-e a pályán vagy sem. 

A marokkóiak a sport.es beszámolója szerint hivatalos magyarázatot várnak az argentinoktól, miért mellőzik Messit, aki kilenc hónapos kihagyás után éppen csak visszatért a nemzeti csapatba az előző hét végén

Ugyan nem az argentin szövetség, de az FC Barcelona honlapjára fellépve a marokkóiak választ is kapnának a kérdéseikre, a katalán klub ugyanis nem sokkal a Venezuela elleni mérkőzést követően közölte, Messi megsérült az argentinok által 3–1-re elvesztett találkozón. 

VÁLOGATOTT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
20.00: 
Marokkó–Argentína

2020.02.21 00:13:31

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Lassan eljutunk oda, hogy visszasírjuk a technológia­mentes játékvezetés korát. Azt, amikor egy bíró nem a tévedhetetlensége révén szerzett tekintélyt a futballisták körében, hanem az igazságosságra való törekvéssel, a csibészséggel.

2020.02.20 14:47:47

Minden más foci nemzetisport.hu

Ha nincsenek épített kabinok a pályán a játékosok számára, állítson fel összecsukható pavilonsátrat! (X)

2020.02.19 21:46:09

Minden más foci SZELI MÁTYÁS

NS-VÉLEMÉNY. Az új tervezet csak hátrébb viszi a problémás területet.

2020.02.09 23:52:13

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

A Juventus meg sem szerezte Möllert, már eladta, Clough a csizmája miatt nem kért a karmesterből.