Aranylabda: Cristiano megérdemelten nyert - Messi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.13. 21:36
A négyszeres aranylabdás argentin Lionel Messi sportszerűen nyilatkozott a FIFA-Aranylabda-díj 2013-as győzteséről: szerinte Cristiano Ronaldo megérdemelten nyert, ehhez kétség és vita sem férhet.

„Mindenek előtt szeretnék gratulálni Cristianónak, megérdemelten nyert, ehhez nem kell semmit hozzáfűzni – mondta Messi. – Mindhármunknak jó szezonja volt, ezért is lehettünk most itt mi hárman. Semmiféle kifogásom vagy panaszom nem lehet a döntés ellen.”Messi. – Mindhármunknak jó szezonja volt, ezért is lehettünk most itt mi hárman. Semmiféle kifogásom vagy panaszom nem lehet a döntés ellen.”

A díjat könnyeivel küzdve átvevő portugálról a Barcelona klasszisa a következőket mondta: „ez teljesen normális, ez az érzelmek pillanata”.

Messi huzamosabb ideig volt sérült 2013-ban, arra a kérdésre, hogy egészségesen más sorrend alakult volna ki, a következőket válaszolta.

„Ezt nem tudom megmondani, sajnos már a BL-elődöntő idején sem voltan teljesen egészséges, és ezt a szezont is úgy kezdtem, hogy nem voltam százszázalékos állapotban. De mindennek semmi köze ahhoz, ami itt ma történt: Cristiano megérdemelten nyert!”

Messi zárásként elmondta: 2013 nemcsak a hosszan elhúzódó sérülése, hanem az őt és családját érintő egyéb ügyek – adócsalás, jótékonysági meccs pénzmosása – miatt volt számára különösen is nehéz, és bízik abban, hogy idén már csak a futballra kell koncentrálnia.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik