Aranylabda: Az élet akkor sem áll meg, ha… - C. Ronaldo

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.13. 17:09
Cristiano Ronaldo, a 2013-as Aranylabda fő várományosa mint mindig, most is reménykedik a befektetett munka megtérülésében, de mint hétfő délutáni sajtótájékoztatóján elmondta: ha nem ő kapja meg ma este az év legjobb labdarúgójának járó Aranylabdát, az sem fogja összetörni.

„Már az is boldoggá tesz, hogy egyáltalán itt lehetek, hiszen az utóbbi években ez nem mindig volt így – mondta Cristiano Ronaldo. – Sokszor elmondtam már, hogy sohasem vagyok elégedett, mindig jobb és jobb akarok lenni, újabb trófeákat megnyerni, új rekordokat felállítani. Az Aranylabda díjátadója remek visszaigazolása az elvégzett munkának, a meghozott áldozatoknak. Ha nyerek, nagyon fogok örülni, de az élet akkor sem áll meg, ha más kapja a trófeát. Ugyanúgy fogok harcolni, mint korábban, és ugyanúgy a folyamatos javulásra törekszem, mint eddig."Cristiano Ronaldo. – Sokszor elmondtam már, hogy sohasem vagyok elégedett, mindig jobb és jobb akarok lenni, újabb trófeákat megnyerni, új rekordokat felállítani. Az Aranylabda díjátadója remek visszaigazolása az elvégzett munkának, a meghozott áldozatoknak. Ha nyerek, nagyon fogok örülni, de az élet akkor sem áll meg, ha más kapja a trófeát. Ugyanúgy fogok harcolni, mint korábban, és ugyanúgy a folyamatos javulásra törekszem, mint eddig."

A Real Madrid portugál sztárja diplomatikusan válaszolt arra a kérdésre, ami a két vetélytársa, Lionel Messi (Barcelona) és Franck Ribéry (Bayern München) érdemeire vonatkozott.

„Minden futballista tudja, kik az igazán jók, és engem nagyon büszkévé tesz, hogy most olyanokkal vetélkedhetek, mint Lionel Messi és Franck Ribéry. Kiváltság és megtiszteltetés, éppolyan nagy erőpróba, mint amikor a klubommal vagy a válogatott vívunk meg egy nagy csatát. Ők ugyanúgy küzdenek a saját színeikért, mint én az enyémekért, mindhárman nyerni akarunk, és mindhárman nyerhetünk is."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik