Anzsi: Két éven belül összeomlik a klub - R. Carlos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.11. 21:44
null
Roberto Carlos (balra) és Guus Hiddink távozását nyögi az Anzsi<br />– legalábbis a brazil szerint (Fotó: Reuters)
Roberto Carlos szerint a jelenlegi tendencia alapján két éven belül összeomlik korábbi klubja, az Anzsi Mahacskala, amelyet játékosként és edzőként is segített az utóbbi években.

Az Anzsi Mahacskala az elmúlt 2-3 évben temérdek pénzt áldozott kerete megerősítésére, ám tulajdonosa rossz üzleti manőverei után nagyon meghúzták a nadrágszíjat a dagesztáni klubnál, amely az utóbbi hetekben eladta szinte valamennyi piacképes játékosát, így Samuel Eto'ót is. A nem olyan rég még Oroszország és Európa trónjára törő Anzsit időközben elhagyta Guus Hiddink vezetőedző és segítője, Roberto Carlos is. A 125-szörös brazil válogatott korábbi balhátvéd szerint a meggyengült kerettel nevetség tárgya lesz korábbi csapata az Európa-ligában.

„Mondtam korábban, hogy ha Guus Hiddink és én távozunk, akkor az egész vezetői struktúra összeomlik – idézi a manapság a török Sivassport irányító Roberto Carlost a Szport Ekszpressz. – Azt azonban nem gondoltam volna, hogy mindez ilyen gyorsan megtörténik. Ha az Anzsinánal maradtam volna, erre nem kerül sor. A csapatnak egész egyszerűen nincs elég tapasztalata. A Mahacskala nevetséges lesz az Európa-ligában, hacsak nem szerződtet egy jó edzőt és egy jó sportigazgatót. A jelenlegi léptékkel két éven belül összeomlik a klub.”

Az Anzsi az Európa-ligában az angol Tottenhammel, a moldovai Sheriff Tiraspollal és a norvég Tromsővel került egy csoportba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik