Ajax: elengedik a Barca-kiszemeltet – ennyit kell érte fizetni!

B. L.B. L.
Vágólapra másolva!
2020.05.04. 16:01
null
Megvan, mennyiért válthat klubot André Onana (Fotó: AFP)
Az Ajax kapusa, André Onana nemrégiben arról beszélt, hogy eljött az idő a klubváltásra, most pedig nemzetközi beszámolók szerint megvan az az ár, amennyiért az amszterdamiak hajlandók a játékjogától megválni.

 

A kameruni válogatott játékos szerződése 2022-ig érvényes az amszterdami klubnál, de a neve a Barcelona, a Chelsea és a Tottenham együttesénél is felvetődött már.

„Ne értsenek félre, rendkívül boldog vagyok az Ajaxnál, és nagyon hálás vagyok a klubnak. Öt fantasztikus évet töltöttem itt, ám most eljött az idő lépni egyet. Nem tudom, mit hoz a jövő, de az ambícióim és a céljaim egyértelműek”
idézte a 24 éves játékos AD-nek adott szavait a Sky Sports.

Most a goal.com az AD-re hivatkozva arról számolt be, hogy már meg is van az az összeg, amennyiért hajlandó az amszterdami klub eladni kapusát: 25 millió fontot (nagyjából 28.4 millió eurót) kell kipengetni érte.

„André rendkívül fontos számunkra, és természetesen nem szeretnénk elveszíteni – kezdte Erik ten Hag, a csapat edzője. – Ugyanakkor az igaz, hogy tavaly megállapodás született a fejlődésével kapcsolatban, és hogy milyen lépéseket teszünk, ha megfelelő ajánlat érkezik érte.”

Az amszterdamiak trénere azt is hozzátette, jelenleg még nem érkezett konkrét ajánlata megvételéért.

„Amennyire tudom, még nem érkezett hivatalos ajánlat az Ajaxhoz.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik