nemzetisport.hu 2019.05.20 21:14 Frissítve: 2019.05.20 21:40

Ajax: argentin válogatott védő a negyedik nyári érkező

A Bajnokok Ligája-elődöntős Ajax a hivatalos honlapján jelentette be, hogy mindenben megegyezett a Defensa y Justicia csapatával Lisandro Martínez átigazolásáról. A 21 esztendős, egyszeres argentin válogatott védő sajtóhírek szerint hétmillió euróért váltott klubot, és négy plusz egy éves szerződést írt alá az amszterdami egyesülettel.

 

Lisandro Martínez (középen) Marc Overmars sportigazgató és Erik ten Hag vezetőedző társaságában írta alá új szerződését (Fotó: AFC Ajax)

 

A védelem közepén és bal oldalán is bevethető Martínez márciusban, a Venezuela elleni felkészülési mérkőzésen mutatkozott be az argentin válogatottban. Hazája bajnokságában összesen 47-szer lépett pályára.

Martínez az Ajax negyedik nyári szerzeménye Razvan Marin (Standard Liege), Kik Pierie (Heerenveen) és Kjell Scherpen (Emmen) után.2020.02.27 22:02:00

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. A szurkolói gyanút az táplálja, hogy a szentgyörgyi futballcsapatban négy olyan játékos is szerepel, aki korábban több-kevesebb időt töltött az egyik ellenlábasnál, az FC Botosani-nál.

2020.02.23 23:32:07

Minden más foci MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. „Ahhoz, hogy valaki jó zsoké legyen, nem kell előtte lónak lennie.” „A fogorvosom a legjobb a szakmában, pedig sosem volt erősebb fogfájása.” „Nincs jó edző meg rossz edző, csak szerencsés meg szerencsétlen.”

2020.02.21 00:13:31

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Lassan eljutunk oda, hogy visszasírjuk a technológia­mentes játékvezetés korát. Azt, amikor egy bíró nem a tévedhetetlensége révén szerzett tekintélyt a futballisták körében, hanem az igazságosságra való törekvéssel, a csibészséggel.