A rajzfilmes kapus mindig meglepi a szurkolókat

Vágólapra másolva!
2010.08.24. 18:24
null
Aurrecochea különböző rajzfilmes mezekben
A napokban egy Batman-mezben védő kapus hívta fel magára a figyelmet: a paraguayi Club Guaraní játékosa a River Plate elleni Copa Sudamericana-meccsen került a rivaldafénybe, de a denevérember-szerelés csak az egyik a sok közül, amelyet Pablo Aurrecochea visel. A kapus felesége által tervezett mezeken minden találkozón más rajzfilmhős kap szerepet.

A kapusok gyakran különc emberek a labdarúgásban, és előfordul, hogy furcsa dolgokkal hívják fel magukra a figyelmet, de közülük is talán a legötletesebb Pablo Aurrecochea, vagyis inkább a Club Guaraní játékosának felesége.

Az  egyik ruhaköltemény
Az egyik ruhaköltemény

Az uruguayi nemzetiségű játékos ugyanis élete párja ötlete nyomán minden alkalommal más rajzfilmfigurát visel a szerelésén. Legutóbb egy Batman-logóval vétette magát észre.

„Mérkőzésről mérkőzésre más és más mezt viselek. Rengeteg lehetőségem van, és ki is használom őket, mivel ez felhívja az emberek figyelmét, és a szurkolók is szeretik. Jól érzem magam ezekben a szerelésekben" – mondta Aurrecochea.

„A feleségemmel választom ki az aktuális rajfilmfigurát, és ő rajzolja meg őket nekem. A feleségem, Noelia Viera ötlete volt az egész. Én nem tudtam volna hasonlót kitalálni" – tette hozzá a játékos.

Aurrecochea már számos mezben védett: többek között viselte már Supermant, Homer Simpsont, Garfieldot, Popeye-t, Tom és Jerryt, Pókembert, Hulkot és Mickey Egeret is a szerelésén.

A kapusnak csak egy alkalommal akadt problémája a különleges szereléssel: a Mickey Egérrel díszített mezben nem engedték játszani, mivel a rajzfilmfigura hasonló színekben pompázott, mint az ellenfél szerelése.

BATMAN A KAPUBAN
 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik