Aranylabda: „Hazudsz, már megint!” – Messi kiakadt a gála után

Vágólapra másolva!
2023.10.31. 18:40
Ha valamit megszokhattunk Lionel Messitől, az az, hogy nem sűrűn kommentálja a sajtóban megjelenő híreket. Ezek után el lehet képzelni, mennyire volt ideges kedd délután, amikor az Instagramra posztolt egy képet egy rövid szöveggel…

A nyolcadik Aranylabdáját hétfő este Párizsban átvevő Lionel Messi sosem titkolta, hogy nem ápol túl jó viszonyt Gerard Romero spanyol újságíróval, aki többször hozott már le olyan hírt, aminek az argentin szerint köze sem volt a valósághoz.A nyolcadik Aranylabdáját hétfő este Párizsban átvevő Lionel Messi sosem titkolta, hogy nem ápol túl jó viszonyt Gerard Romero spanyol újságíróval, aki többször hozott már le olyan hírt, aminek az argentin szerint köze sem volt a valósághoz.

Messinél is betelt a pohár (Fotó: Getty Images/Instagram)
Messinél is betelt a pohár (Fotó: Getty Images/Instagram)

Most is valami hasonló történt, és ezt nem is hagyta szó nélkül az Inter Miami sztárja.

Körbejárta az internetet ugyanis kedden egy olyan hír Romerótól, amelyben az újságíró állítja, a Barcelona elnöke, Joan Laporta jót beszélgetett Lionel Messivel az Aranylabda-gálán, megköszönte neki élőben is, hogy olyan szépeket mondott a beszédében, és megegyeztek egy időpontban, amikor egy gálameccsen elbúcsúzhat majd a Barcelona-drukkerektől a korábbi kedvenc.

Ez már Messinél is kiverte a biztosítékot (Fotó: Instagram)
Ez már Messinél is kiverte a biztosítékot (Fotó: Instagram)

Erre reagált egy Instagram-sztorival Messi, amihez csak ennyit írt a korábban említett nyilatkozat alá: „Hazudsz! Már megint!”

Illetve a biztonság kedvéért egyPinokkió hangulatjelet is elhelyezett üzenete mellé, hogy rajongói tudják, megint olyan hírt hozott le a spanyol újságíró, ami nem történt meg.

FRISSÍTÉS:Gerard Romero egy Twitter-bejegyzést is közzétett azóta, amelyben elnézést kért, és elismerte, hibázott, mikor a hírt közzétette, illetve ígéri, mindent megtesz azért, hogy ilyen ne fordulhasson elő újra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik