Liverpool: ügynöke egyértelművé tette, Klopp lesz-e a német kapitány

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.09.13. 13:41
null
Ügynöke szerint Jürgen Klopp most nem elérhető a német válogatott kapitányi posztjára (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, a Német Labdarúgó-szövetség (DFB) a felkészülési mérkőzéseken produkált gyenge eredmények miatt a Japán elleni 4–1-es vereség után menesztette a német válogatott éléről Hans-Dieter Flicket, akinek pozíciójára a Bayern München által felfüggesztett Julian Nagelsmann, és a Liverpoolt irányító Jürgen Klopp az elsődleges jelöltek, ám utóbbi ügynöke most beszélt a „vörösök” menedzserének helyzetéről.

 

 

Megírtuk, hogy a nationalelf kispadjáról menesztett Hansi Flick helyére több jelölt is van, mint például a Bayern München által tavasszal felfüggesztett, de azóta is fizetett Julian Nagelsmann, illetve az ő utódja, Thomas Tuchel, de az esélyesek között szerepel az angol Liverpoolt 2015 óta irányító Jürgen Klopp is, illetve felmerült a 72 éves Louis van Gaal, valamint a Frankfurtban dolgozó Oliver Glasner, valamint a Benficánál vezetőedzősködő Roger Schmidt neve is.

Amíg a Bayern München a hírek szerint elengedné a német válogatotthoz Nagelsmannt, addig ügynöke, Marc Kosicke szerint Jürgen Klopp nem lesz a nationalelf kapitánya.

„Jelenleg nem áll rendelkezésre a szövetségi kapitányi posztra. Jürgennek hosszú távú szerződése van a Liverpoollal” – zárta rövidre a kérdéseket Kosicke, aki a Sportschaunak nyilatkozott.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik