Szaúd-Arábia: Sergio Ramos Karim Benzemáéknál folytatja – sajtóhír

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.08.12. 14:04
null
Sergio Ramos az Al-Ittihadnál újra együtt játszhatna Karim Benzemával (Fotó: Getty Images)
A spanyol újságíró, Rudy Galetti információi szerint a francia Paris Saint-Germaintől két év után, szerződése lejártával távozó spanyol belső védő, Sergio Ramos a szaúdi élvonalban szereplő Al-Ittihadnál folytatja pályafutását.

 

A 180-szoros spanyol válogatott védő júliusban távozott Párizsból, de eddig nem találta meg új csapatát. A Real Madriddal négyszeres Bajnokok Ligája-győztes 37 éves védővel kapcsolatban korábban szóba került, hogy követi Lionel Messit és ő is az Inter Miamihoz ír alá.

Úgy fest, végül Ramos is a Közel-Keletre igazol, ugyanis szóban megerősítette, hogy csatlakozik a szaúdi Al-Ittihadhoz, amely nemrég Nuno Espiríto Santót nevezte ki vezetőedzőjének, s megszerezte a regnáló aranylabdás Karim Benzema mellett a Chelsea francia mindenesét, N’Golo Kantét, a Celtic fiatal portugál támadóját, Jotát, illetve a Liverpool brazil védekező középpályását, Fabinhót is.

Rudy Galetti Twitteren azt írta: most már csak a klubon múlik, mikor tudják véglegesíteni Ramos szerződésének részleteit.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik