Felkészülés: a PSG Vitinha óriási gólja ellenére kikapott az Intertől – videó

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.08.01. 14:00
null
Hiába Vitinha nagy gólja, az Inter két perc alatt fordított az Inter ellen Tokióban (Fotó: Getty Images)
Tokióban vívott felkészülési mérkőzést egymással a francia rekordbajnok Paris Saint-Germain és a Bajnokok Ligája-döntős Inter. A túrára el sem utazó Kylian Mbappé nélkül felálló párizsiak Vitinha szép átlövésgóljával ugyan vezettek, de a milánóiak remek hajrával pillanatok alatt fordítottak.

 

A nyáron Christophe Galtier helyére kinevezett Luis Enrique a párizsiaknál az új szerzemények közül az épp az Intertől érkezett Milan Skriniart, valamint Manuel Ugartét és Marco Asensiót is a kezdőbe nevezte, míg Simone Inzaghinál a Mönchengladbachtól megszerzett Marcus Thuram kapott lehetőséget a mérkőzés elejétől kezdve, a milánóiak kapuját pedig a 21 éves Filip Sztankovics védte.

A mérkőzésen a PSG volt fölényben, de a vezetést csak a 64. percben szerezték meg a párizsiak, amikor Vitinha egy remek távoli átlövéssel jelentkezett (VIDEÓ ITT).

Inzaghi ugyan csak utolsók között küldte pályára Sebastiano Espositót és Stefano Sensit a 77. percben, a két játékos remek cserének bizonyult, ugyanis a 81. percben Esposito (VIDEÓ ITT), a 83.-ban Sensi (VIDEÓ ITT) váltotta gólra Davide Frattesi passzát.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS, TOKIÓ
Paris Saint-Germain (francia)–Inter (olasz) 1–2 (Vitinha 64., ill. Se. Esposito 81., Sensi 83.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik