Ázsiai BL: Cristiano Ronaldóék drámai hajrával fordítottak – videó

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.08.23. 06:37
null
Cristiano Ronaldo ezúttal csak gólpasszig jutott, az Al-Naszr drámai végjáték után jutott be az Ázsiai BL csoportkörébe (Fotó: Getty Images)
Egészen drámai végjátékot hozott a szaúdi Al-Naszr és az Al-Ahli Dubai (Egyesült Arab Emírségek) mérkőzése az Ázsiai Bajnokok Ligája selejtezőjében, ugyanis a többek között Cristiano Ronaldót is foglalkoztató rijádi klub a 88. percben még hátrányban volt, mégis 4–2-re győzött és bejutott a csoportkörbe.

 

A házigazda Al-Naszr a vb-ezüstérmes és -bronzérmes horvát középpályás, Marcelo Brozovic passza után Anderson Talisca góljával megszerezte a vezetést a 11. percben az Al-Ahli Dubai ellen, ám a vendégek a 18. percben, majd a második félidő elején is betaláltak Munasz Dabbur és Jahja Al-Ghasszani összjátéka után.

A dubaji csapat előnyét sokáig meg is tartotta, de az Al-Naszr kiválóan hajrázott, a 88. percben egyenlített, a 95. percben Talisca második góljával fordított, majd a 97. percben Cristiano Ronaldo átadásából Marcelo Brozovic alakította ki a 4–2-es hazai sikert és juttatta csoportkörbe csapatát.

EZZEL A TALISCA-GÓLLAL LETT 3–2 AZ AL-NASZR JAVÁRA…

…ÉS EZZEL A GÓLLAL ÁLLÍTOTTA BE A VÉGEREDMÉNYT BROZOVIC

ÁZSIAI BAJNOKOK LIGÁJA, SELEJTEZŐ
Al-Naszr (szaúdi)–Al-Ahli Dubai (emírségekbeli) 4–2 (Talisca 11., 90+5., Al-Gannam 88., Brozovic 90+7., ill. Al-Ghasszani 18., 46.)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik