PSG: Neymar újabb kiváló ajánlatot kapott Szaúd-Arábiából

BACSKAI JÁNOSBACSKAI JÁNOS
Vágólapra másolva!
2023.06.27. 20:50
null
Irány a szaúdi liga? (Fotó: AFP)
A PSG brazil támadóját, Neymart Londonból (a Chelsea) és Szaúd-Arábiából is csábítják. A 31 éves játékosnak 2025-ig szól a szerződése a párizsiakkal, és van egy egyéves hosszabbítási opciója is.

 

A The Athletic információi szerint Neymar egy nagyon nagy összegű ajánlatot kapott Szaúd-Arábiából: ez ma Anglián kívül az egyetlen hely, ahol évi 40 millió euró körüli nettó bérét és egyéb bónuszait állni tudják, ráadásul Neymar ügynöke, édesapja is 40 millió eurót szokott kapni a fia átigazolásai, szerződés-hosszabbításai alkalmával...

A Chelsea napok alatt elengedte a Kalidou Koulibaly, N'Golo Kanté, Tiemoué Bakayoko, Mateo Kovacic négyest, közel áll Hakim Zijes, Kai Havertz, Mason Mount, Denis Zakaria, César Azpilicueta és Ruben Loftus-Cheek távozása is, anyagi okai nem lehetnek tehát Neymar megvételének.

A L'Équipe ugyanakkor megjegyzi, hogy Lionel Messi eligazolása és Kylian Mbappé várható távozása után a katari tulajdonosok nem akarják elveszíteni az MNM-trió harmadik tagját is, és ne feledjük azt sem, hogy a PSG új mestere, Luis Enrique már dolgozott együtt Neymarral Barcelonában, és jó volt a kapcsolatuk.

A francia lap szerint Neymar egyelőre nem kíván távozni Franciaországból.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik