Al-Naszr: újabb nagy név! Vb-ezüstérmes középpályással erősítenek a szaúdiak

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2023.06.29. 22:26
null
Brozovic elfogadta az Al-Naszr ajánlatát, ami nem volt alacsony... (Fotó: Getty Images)
Egybehangzó sajtóhírek szerint megköttetett a megállapodás: a vb-ezüst- és bronzérmes, BL-ezüstérmes, olasz bajnok Marcelo Brozovic hamarosan a szaúdi Al-Naszr labdarúgója lesz. 

 

Marcelo Brozovic egybehangzó sajtóhírek szerint elfogadta a szaúdi Al-Naszr ajánlatát, amely 2026-ig szóló szerződést és évi 30 milliós fizetést kínált neki, 10 milliós aláírási bónusszal. A teljes fizetése így három év alatt 100 millió euró lesz, ami jóval több, mint amennyit Milánóban keresett.

Az Internél, amellyel olasz bajnok lett Brozovic, június elején pedig még Bajnokok Ligája-döntőt játszott a Manchester City ellen. A még mindig csak 30 éves középpályás a horvát válogatott játékosaként a 2018-as oroszországi világbajnokságon ezüstérmes, a 2022-es katari vb-n bronzérmes lett, ráadásul a Nemzetek Ligájában is szerzett egy ezüstérmes pár héttel ezelőtt. Azon a döntőn, Spanyolország ellen a meccs legjobbjának is megválasztották. Nem mondható tehát, hogy csillaga leáldozóban lett volna, mégis a katari kaland mellett döntött, s Cristiano Ronaldóék csapattársa lesz...

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik