Videó: a földön hátra fekve várta az ellenfél gólját a dél-afrikai csapat

K. E. P.K. E. P.
Vágólapra másolva!
2022.12.30. 19:14
A dél-afrikai Philly's Games versenysorozaton 3–0-ra vezetett a Isithembiso FC, amikor egyszer csak az egész csapat hátra feküdt a földön. Ezt a cselekvést addig folytatták, amíg az ellenfél Phanda Phand gólt nem szerzett.

A sport történelmében sok megkérdőjelezhető, érdekes vagy éppen megosztó jelenséggel találkozhattunk már, de ezek sorából toronymagasan kiemelkedik az Isithembiso FC mutatványa.

A Phanda Phand elleni mérkőzés 91. percében jártunk, amikor a 3–0-ra vezető csapatnál volt a labda. A játékosok azonban ahelyett, hogy folytatták volna a támadást, hátra fekve várták, amíg az ellenfél a kapuba lőtt. Bármilyen szürreális helyzet is volt, az Isithembiso megnyerte a meccset, így végül bejutott a torna negyeddöntőjébe.z Isithembiso FC mutatványa.

A Phanda Phand elleni mérkőzés 91. percében jártunk, amikor a 3–0-ra vezető csapatnál volt a labda. A játékosok azonban ahelyett, hogy folytatták volna a támadást, hátra fekve várták, amíg az ellenfél a kapuba lőtt. Bármilyen szürreális helyzet is volt, az Isithembiso megnyerte a meccset, így végül bejutott a torna negyeddöntőjébe.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik