Átigazolás: Ronaldo idősebb fia visszatért a Real Madrid akadémiájára

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2022.12.28. 14:09
null
Ismét a Real Madrid játékosa Cristiano Ronaldo Jr. (Fotó:AFP)
Miután Cristiano Ronaldo távozott a Machester Unitedtól, legidősebb fia, Cristiano Ronaldo Jr. szintén elhagyta angol klubot – visszatért a Real Madrid akadémiájára. Természetesen a döntés egyből beindította a rajongók fantáziáját a portugál klasszis jövőjével kapcsolatban – írja a SportBible.


Cristiano Ronaldo Jr. édesapját követve megfordult már a Real Madrid, a Juventus és a Manchester United akadémiáján is, utóbbinál az U14-es korosztályban mindössze 20 mérkőzés alatt 50 gólt tudott szerezni.

A 12 esztendős tehetség apjával közösen távozott Angliából – most pedig visszatért a Real korosztályos csapatához – osztotta meg Edu Corango újságíró a Twitter-oldalán.


Miután Ronaldo fia az elmúlt években mindig annak a klubnak az utánpótlásában játszott, ahol édesapja, felmerül a kérdés, hogy ez vajon a portugál világklasszis madridi visszatérését jelenti-e. A világbajnokság után Ronaldot a 14-szeres BL-győztesnél kapott edzéslehetőséget egy elkülönített pályán.

A legutóbbi sajtóértesülések szerint az ötszörös aranylabdás jelenleg a szaúdi al-Nasszral tárgyal egy világrekordot jelentő, 200 millió eurós szerződésről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik