Afrika-kupa: elnézést kért a brutális szerelés miatt a védő

Vágólapra másolva!
2022.01.10. 20:08
null
Fainak fájt, és megúszta maradandó sérülés nélkül... (Fotó: AFP)
Amint arról beszámoltunk, a Kamerunban zajló Afrikai-kupa vasárnapi nyitó meccsén mindössze 38 másodpercet kellett várni az első jegyzőkönyvezendő eseményre, ennyi idő telt a meccsből, amikor a Burkina Fasó-i védő, Steeve Yago egészen brutális becsúszással próbálta megállítani a kameruni Collins Fait, s csak a játékvezető jóindulatának köszönhette, hogy a pályán maradhatott. A találkozó másnapján aztán a védő elnézést kért a belépőért.

Az Arisznál futballozó Yago igazán feltüzelt állapotban kezdte a nyitómeccset, az alábbi videón látható szerelési kísérletet a mérkőzés 38. másodpercében sikerült bemutatnia és végül megúszta sárga lappal. Yago a 2–1-re elvesztett találkozó másnapján Twitter-csatornáján kért elnézést Faitól.

„Nem ilyen eredményre számítottunk a torna első meccsén. Elnézést szeretnék kérni Collins Faitól a mérkőzés elején bemutatott veszélyes becsúszás miatt. Most már a következő mérkőzésre koncentrálunk” – írta Yago a Twitteren, amire Fai is hamar válaszolt, és elfogadta a bocsánatkérést.

„Megesik az ilyen. Sok sikert a torna további meccsire” – jött a válasz Faitól.

YAGO SZERELÉSI KÍSÉRLETE

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik