Hollandia: letartóztatták az Ajax-játékost, késeléssel vádolják

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2020.12.13. 13:07
null
Quincy Promest letartóztatták (Fotó: AFP)
A holland rendőrség letartóztatta az Ajax támadóját, Quincy Promest, akit azzal vádolnak, hogy egy késsel sebesítette meg saját családtagját még júliusban – közölte a holland De Telegraaf.

 

A holland rendőrség vasárnap reggel súlyos testi sértésben való részvétel erős gyanúja miatt tartóztatta le Quincy Promest, az Ajax támadóját. Egybehangzó sajtóhírek szerint a 28 éves labdarúgó még júliusban szervezett egy családi összejövetelt Abcoudéban, saját cégének raktárában.

A De Telegraaf információi szerint Promes a parti alatt eddig ismeretlen okokból összetűzésbe keveredett az egyik családtagjával, akit dulakodás közben súlyosan megsebesített egy késsel. Azt egyelőre nem tudni, hogy a megsebesült családtagot milyen rokoni szál fűzi a holland válogatott támadóhoz.

Ugyan az eset még júliusban történt, a rendőrség csak egy hónappal ezelőtt kapott bejelentést, ezt követően kezdett el nyomozni.

Promes a vasárnapi letartóztatása után három napon keresztül börtönben lesz majd, de ha az összes vád bebizonyosodik ellene, akkor legalább négy év börtönbüntetésre számíthat. A holland játékos letartóztatásának tényét azóta a rendőrség is megerősítette.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik