Videó: Maradona úgy védekezik a vírus ellen, ahogy senki – rögtön mém lett belőle

T. M.T. M.
Vágólapra másolva!
2020.09.30. 21:03
Diego Maradona, az argentin élvonalbeli Gimnasia La Plata vezetőedzője a San Lorenzo elleni felkészülési meccsen magára irányította a figyelmet: a labdarúgó-legenda nem akármilyen arcmaszkot villantott.

Diego Maradona, az argentin élvonalbeli Gimnasia La Plata vezetőedzője igazi „védőpajzsban” jelent meg hétéves fiával a San Lorenzo elleni felkészülési mérkőzésen, és természetesen a kamerák kereszttüzébe került. Ennél nem is kellett több az internet népének, amely egyből mémeket faragott az 59 éves legenda koronavírus elleni védekezési módszeréről.Diego Maradona, az argentin élvonalbeli Gimnasia La Plata vezetőedzője igazi „védőpajzsban” jelent meg hétéves fiával a San Lorenzo elleni felkészülési mérkőzésen, és természetesen a kamerák kereszttüzébe került. Ennél nem is kellett több az internet népének, amely egyből mémeket faragott az 59 éves legenda koronavírus elleni védekezési módszeréről.

Card

„Maradona nem ad esélyt a koronavírusnak, ő 2040-ben él” – írták a Twitteren.

Card

Maradona úgy néz ki, mint aki készen áll arra, hogy elinduljon a végtelenbe és tovább” – idézte egy oldal a Toy Story szállóigévé vált mondatát.

Card

Maradonát szinte kivétel nélkül a rajzfilm ikonikus szereplőjéhez, Buzz Lightyearhez hasonlítják.

Card

„Diego Maradona úgy irányítja csapatát fiával a balján, mint akik épp a Marson vannak” – írta egy Twitter-felhasználó.

Card

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik