PSG: újabb üzenetek kerültek nyilvánosságra Neymar és az őt vádoló modell beszélgetéséből

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.07. 18:34
null
A Neymart nemi erőszakkal vádoló Najile Trindade a kabátjával eltakarva ment a bíróságra (Fotó: AFP)
Neymar néhány napja a média kereszttüzében áll: június 2-án egy fiatal brazil modell, Nijila Trindade megvádolta, hogy májusban ittasan és erőszakosan szexre kényszerítette őt a brazil klasszis. Az ügy legutóbbi fejleménye egy videofelvétel volt, amin a hölgy számon kéri Neymart a történtek miatt, majd meg is üti. A legfrissebb részlet a brazil Globo televízió birtokába jutott beszélgetés: Neymar és Trindade privát üzenetváltása.

 

A beszélgetés két részből áll: a történtek utáni nap, valamint az a nap, amikor a modell megvádolta szexuális erőszakkal a futballistát. A WhatsApp-beszélgetés több képet is tartalmaz, amin a fiatal hölgy a zúzódásait küldte el a futballistának.

Najile Trindade korábban az egyik televíziós csatornának így nyilatkozott az esetről:„megfordított és megerőszakolt. Kértem, hogy hagyja abba, de ő csak ütötte a fenekemet. Aztán hirtelen megfordultam, minden olyan gyorsan történt, nem is nagyon tudtam reagálni.”

A futballista a képekre, amiken a zúzódások láthatóak, ezt reagálta: „Ezek szerint te is bűnös vagy, mivel még többet kértél, hahaha. Trindade az üzenetet követően felháborodva kérte számon a futballistát, szerinte megőrült, mivel ő egyértelműen azt kérte, hogy álljon le.

Nagyon jól tudod, hogy mit tettél velem, és bántalmaztál” – olvasható a hölgy üzenete a beszélgetésben, ami mellett hozzátette, hogy Neymar egyáltalán nem törődött az érzéseivel.

„Nyugodtan letilthatsz – írta az esetet követő napon Trindade. – El fogok tűnni, és véget vetek ennek az egész sz*rságnak, egyszerűen nem tudom elmagyarázni, amit érzek most. Te Neymar vagy, én pedig csak egy lány. Ha soha többet nem találkozunk, a lelked mélyén akkor is tudod, mit tettél, ahogy Isten is, ő pedig nem vehető meg pénzzel. Ami a leginkább megijeszt, az az, hogy te azt hiszed, semmi sem történt, én pedig teljesen őrült vagyok. Ez is azt mutatja, hogy neked csak a pályán működik a szíved, de azon kívül sehol. Most már tudom, kicsoda Neymar Jr. valójában.”

Miután a hölgy megvádolta a futballsztárt, Neymar nyilvánosságra hozta a felvételeket a beszélgetésről. Trindade állítása szerint hiányosan közölte a beszélgetést a futballista.

A rendőrség nyomoz az ügyben, a futballistát pénteken hallgatták meg a riói bíróságon. Ügyvédje bejelentette, hogy hamarosan hivatalos közleményt ad ki a futballista, amiből biztosan kiderül az ártatlansága.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik