Eurofutball: Gyurcsó-gólpassz, Beséék és Bőléék is kikaptak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.29. 23:30
Kedden a magyar légiósok közül csak Gyurcsó Ádám örülhetett, miután csapata, a Pogon Szczecin – a magyar játékos gólpasszának is köszönhetően – kettős győzelemmel jutott be a labdarúgó Lengyel Kupa elődöntőjébe. Bese Barnabás (Le Havre) és Bőle Lukács (CSM Iasi) gárdája minimális különbségű vereséget szenvedett.

A Pogon Szczecin a hazai mérkőzésen 2–0-ra nyert, így 4–1-es összesítéssel jutott a legjobb négy közé. A gólpasszt adó Gyurcsó Ádámot a 81. percben cserélték le.A Pogon Szczecin a hazai mérkőzésen 2–0-ra nyert, így 4–1-es összesítéssel jutott a legjobb négy közé. A gólpasszt adó Gyurcsó Ádámot a 81. percben cserélték le.

LENGYEL KUPA
NYOLCADDÖNTŐ
Pogon Szczecin–Puszcza Niepolomice (II.) 2–0
Továbbjutott:
a Pogon 4–1-es összesítéssel
Arka Gdynia–Bytovia Bytów (II) 1–0
Továbbjutott: az Arka Gdynia 2–2-es összesítéssel, idegenben lőtt több góllal


GYURCSÓ GÓLPASSZA


 

A francia másodosztály 17. fordulójában a Bese Barnabást a 80. percben becserélő Le Havre hazai pályán 1–0-s vereséget szenvedett a Strasbourg-tól. A Le Havre jelenleg a hatodik helyen áll a Ligue 2-ben.


LIGUE 2
17. FORDULÓ
Le Havre–Strasbourg 0–1


Romániában a Bőle Lukácsot a soraiban tudó CSM Iasi a Viitorul vendégeként kapott ki 1–0-ra a 18. fordulóban. A magyar középpályás végig a pályán volt, a nyolcadik percben sárga lapot kapott. A jászvásári csapat a 11. a tabellán.

ROMÁNIA
18. FORDULÓ
Viitorul–CSM Iasi 1–0


A Belga Kupa nyolcaddöntőjében óriási meglepetésre az Eupen hazai pályán 3–2-re legyőzte a bajnoki címvédő FC Bruges-t, amely tavaly a döntőben kapott ki a Standard Liege-től. A nap másik mérkőzésén a Sint-Truiden tizenegyesekkel búcsúztatta a Mechelent.

BELGA KUPA
AS Eupen–FC Bruges 3–2
Sint-Truiden–Mechelen 2–2 – tizenegyesekkel 4–3

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik