NS: győzelem lett! A női röpisiker mögötti feszültség – kedd

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.11. 00:59
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Megvan az első győzelem a vb-selejtezősorozatban, Voleszák Gábor pedig a helyszínen követte végig a lettek elleni összecsapást. Riport Rigából.
Megvan az első győzelem a vb-selejtezősorozatban, Voleszák Gábor pedig a helyszínen követte végig a lettek elleni összecsapást. Riport Rigából.

Körüljártuk az összes többi vb-selejtezőt is, többek közt Portugália feröeri hatosát és a franciák hollandiai bravúrját, de visszanézünk a spanyolok sikerére (és arra, mi a baja Gerard Piquének) és az olaszok vergődésére is, na meg elébe megyünk a keddi szlovén–angolnak és német–északírnek is.

Kenesei Krisztián most már csak a harmadosztályban varázsol, ahol azonban nemrég szép gólt ollózott – alig bírt talpra állni utána, de hát 39 évesen már ez sem megy simán. De azért azt mondja, részfeladatokat még az NB I-ben is meg tudna oldani...

De mit csinálnak a kluboknál, miközben mi a válogatottra figyelünk? Egyoldalas körképünkből ez is kiderül.

Heti rendszerességgel jelentkező csapatsportos légiósfigyelő oldalunkon most Perl Zoltánról írunk: az olasz bajnokságban vitézkedő kosaras a mezőny legértékesebb játékosa volt a Capo d'Orlando hétvégi találkozóján, és elmeséli, hogy érzi magát. Sőt az is kiderül, ki ugrott az élre légióstoplistánkon!

Bár még mindig a női röplabdázók parádés Eb-selejtezőjének hatása alatt vagyunk, Tálas Zsuzsanna, a csapat játékosa a nagy boldogság közben lát apró hibákat is – például hogy a szövetséggel való közös munka nem volt gördülékeny, és a körülmények sem voltak épp fényesek. Hol a valódi megbecsülés?

Ezen a kedden Kihívás mellékletünk követezik: lesz szó Vajda Attila outriggerversenyéről (igen, ez egy létező valami), a sízés titkairól és a természetjárásról egyaránt.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik