Bajnokok Kupája: a PSG kiütötte a Leicestert; kikapott az Atlético

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.31. 08:24
A Bajnokok Kupája elnevezésű felkészülési torna keretein belül megrendezett mérkőzésen a francia bajnok Paris Saint-Germain 4–0-ra megverte a Premier League-ben címvédő Leicester Cityt.

A PSG a 26. percben szerezte meg a vezetést, amikor Edinson Cavani higgadtan értékesített egy tizenegyest, majd a Real Madridnak is betaláló Nanitamo Ikone duplázta meg az előnyt az első félidő hajrájában.Edinson Cavani higgadtan értékesített egy tizenegyest, majd a Real Madridnak is betaláló Nanitamo Ikone duplázta meg az előnyt az első félidő hajrájában.

Unai Emery, a párizsiak nyáron kinevezett vezetőedzője egy óra játék után hat helyen is változtatott csapatán, amely az új összetételben is folytatta a hengerlést. A 65. percben Lucas Moura fejelt Kasper Schmeichel kapujába, míg a hajrában Odsonne Édouard állította be a végeredményt.

A PSG ilyen különbséggel is megérdemelt győzelmet aratott, a Leicestertől pedig ennél sokkal jobb teljesítményre lesz szükség, ha szeretne emlékezeteset alkotni a Bajnokok Ligájában.

Az Atlético Madrid meglepetésre 1–0-ra kikapott az ausztrál Melbourne Victorytól. A házigazdák győztes gólját Nick Ansell szerezte az első félidő végén.

BAJNOKOK KUPÁJA
Paris Saint-Germain (francia)–Leicester City (angol) 4–0 (2–0)
PSG:
Areola – Meunier (Aurier, 80.), David Luiz (Krychowiak, 61.), Kimpembe (Georgen, 79.), Maxwell (Kurzawa, 79.) – Stambouli (Rabiot, 61.) – Ikone (Édouard, 79.), Pastore (Lucas Moura, 61.), T. Motta (Nkunku, 61.), Di María (Callegari, 61.) – Cavani (Ben Arfa, 61.)
LEICESTER: K. Schmeichel – L. Hernández (Simpson, a szünetben), Huth, Morgan, Chilwell (Fuchs, a szünetben) – Mahrez (D. Gray, 65.), Mendy (A. King, 65.), Amartey (Drinkwater, a szünetben), Schlupp (Albrighton, a szünetben) – Ulloa, Okazaki (Musa, a szünetben)
G: Cavani (26. – 11-esből), Ikone (45.), Lucas Moura (65.), Édouard (90.)

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Atlético Madrid (spanyol)–Melbourne Victory (ausztrál) 0–1 (0–1)
G:
Ansell (44.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik