Ligue 1: a Monaco döntést hozott El Shaarawy jövőjéről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.31. 15:38
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Monaco nem vásárolja meg Stephan El Shaarawyt a Milantól.

Francia és olasz sajtóorgánumok (a L'Équipe, valamint a La Gazzetta dello Sport és a Corriere dello Sport is) arról számoltak be, hogy a Monaco nem kíván élni opciós jogával a csatár megvásárlását illetően.

El Shaarawy a nyáron került kölcsönbe a hercegségbeliekhez Olaszországból, a megállapodás értelmében pedig a Monaco 25 mérkőzés után 13 (más információk szerint 14) millió euróért végleg megvásárolhatná az egyiptomi származású olasz labdarúgót, aki eddig 24 meccsen lépett pályára, és csupán három gólnál, valamint egy gólpassznál tart.

Az oldalak egyöntetűen arról számoltak be, hogy a Monacónál úgy határoztak, nem akarják megtartani El Shaarawyt, sőt ha az idény végéig szóló kölcsönszerződését mégis kitölti, nem kap lehetőséget a tavasszal.

A csatárnak így két választása marad. Vagy visszatér a Milanhoz, vagy egy másik klubnál tölti a tavaszt. A legvalószínűbb állomáshelynek a Roma tűnik számára, de akárhova megy, a legfontosabb szempont a rendszeres játéklehetőség lesz a nyári Európa-bajnokság előtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik