Kép: ki nem találja, mit csinál a bukott „új Pelé”

Vágólapra másolva!
2015.11.19. 21:55
Freddy Adu karrierje újabb mérföldkőhöz érkezett, az évtized egyik legnagyobb tehetségének tartott futballista Twitteren kezdett új karrierbe.

Freddy Adut nevezték már az új Pelének, az új Ronaldónak, az új Maradonának, az új Messinek, helyette azonban az egyik legnagyobb bukott tehetség lett. Freddy Adut nevezték már az új Pelének, az új Ronaldónak, az új Maradonának, az új Messinek, helyette azonban az egyik legnagyobb bukott tehetség lett.

Az amerikai támadó minden idők legfiatalabbjaként, 14 esztendősen kapott profi szerződést az Egyesült Államokban, majd ő lett a legfiatalabb játékos, aki MLS-meccsen pályára lépett. A 17-szeres amerikai válogatott játékos 2007-ben vágott bele az európai karrierbe, a Benficához szerződött, ahol elindult lefelé a lejtőn.

A pályafutása alatt összesen 13 klubnál megforduló Adu teljesítménye helyett balhéival került a címlapokra, jelenleg, 26 esztendősen az amerikai másodosztályban a Tampa Bay Rowdiest „erősíti”.

Úgy tűnik, Adunak nem elég a tampai fizetés, Twitteren ugyanis most elkezdett porszívókat reklámozni – a kárörvendő felhasználok legnagyobb örömére.



Sokakat meggyőzött a reklám, úgy vélik, a porszívó annyira jól működik, hogy Adu karrierjét is beszívta…


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik