Dinamo: a klubnál „nem tudnak” Dzsudzsák átigazolásáról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.19. 13:52
Bár a Bursaspor már két napja bejelentette Dzsudzsák Balázs átigazolását, a Dinamo Moszkva honlapján és közösségi felületein még semmi híre annak, hogy eladták volna a magyar válogatott játékost.

Mint ismert, hosszú hónapok után zárult le Dzsudzsák átigazolási ügye, a török Bursaspor lett a befutó, amellyel hamar sikerült egyezségre jutni. A Dinamo honlapján azonban még semmi nyoma a transzfernek.Mint ismert, hosszú hónapok után zárult le Dzsudzsák átigazolási ügye, a török Bursaspor lett a befutó, amellyel hamar sikerült egyezségre jutni. A Dinamo honlapján azonban még semmi nyoma a transzfernek.

Az orosz oldalak általában tárgyilagosan számoltak be a hírről. A Szport-Ekszpressz sportnapilap kiemelte, hogy Dzsudzsák 2012. januárja óta 112 meccsen lépett pályára a Dinamóban, ezalatt 13 gólt szerzett és 29 gólpasszt osztott ki.

Az orosz hozzászólók már több érzelemmel kommentálták a váltást a cikkeknél, és értetlenségüknek adtak hangot, miért engedte el a klub több játékosát is a közelmúltban. Mint ismert, Dzsudzsák előtt Mathieu Valbuena az Olympique Lyonba igazolt.

Ugyancsak kiemelték, mennyit „bukott” a klub a magyar játékoson, akit annak idején 19 millió euróért szereztek meg az Anzsitól, most pedig „mindössze" 1.5 milliót kaptak érte. Vannak, akik szerint ezt is értékelni kell, miután év végén lejárt volna a Dzsudzsák szerződése. Sokan nem értik, miért nem hosszabbítottak a szélsővel idejében, így elkerülhették volna, hogy „áron alul” távozzon. Volt, aki megjegyezte a magyar játékos jövőjével kapcsolatban, hogy a török ligából már nehéz lesz topligába szerződnie.

„A Dinamónál töltött éveiben mindent megtett a csapatért, és nem voltak olyan érthetetlen sérülései, mint Kokorinnak. Több nagy gólt is lőtt, különösen a CSZKA elleni tavalyi találata volt emlékezetes. A legjobbakat, Balázs!” – írta az egyik szurkoló.

Dzsudzsák áprilisi bombagólja 3.12-től
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik