MLS: Puyol a Colorado ajánlatát fontolgatja - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.07. 13:57
Carles Puyol ismét futballcipőt húzhat, és folytathatja egy évvel ezelőtt már befejezettnek nyilvánított profi karrierjét: az FC Barcelona korábbi ikonját a Colorado Rapids szeretné alkalmazni. A klub ajánlata már a játékosnál van. Erről a Marca spanyol lap számolt be a játékoshoz közel álló, de nem nevesített forrásokra hivatkozva.

A jövő héten 37. születésnapját ünneplő Puyol 1995 és 2014 között szolgálta a Barcelonát, amelyben 1999. október 2-án mutatkozott be a felnőttek között, és amelynek tizenhárom idényen át volt meghatározó tagja.

Az utóbbi másfél idénye azonban már a gyakori sérüléseiről szóltak, ezért is határozott úgy, hogy a sportágnál és a katalán klubnál maradva új életet kezd. Andoni Zubizarreta segítőjeként a sportigazgató januári távozását követően neki sem volt maradása szeretett klubjánál, azóta New Yorkban él, ahová párját, a modell Vanessa Lorenzót munkája köti.

Puyol időközben felépült a sérüléseiből, és olyan fizikai állapotban van, hogy legalább a visszatérés gondolatával eljátszhat.

A Colorado Rapids visszafogottan kezdte az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságot (MLS): négy mérkőzés után nyeretlen, három ponttal sereghajtó a Nyugati főcsoportban. Gólt még nem szerzett, bár arra aligha Puyol lesz a megoldás…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik