Real Madrid: a magyar klubtárs bízik a kivételes tehetségben

Vágólapra másolva!
2015.01.21. 15:12
Vajon Martin Ödegaard – akit a várakozások szerint a héten szerződtet a Real Madrid – mennyi játéklehetőséghez jut a királyi gárdában? A norvég ABC Nyheter a 16 éves labdarúgót útjára bocsátó Strömsgodset játékosait faggatta erről, köztük a rutinos magyar gólvágót, Kovács Pétert is.

„Talán már az idén pályára léphet (az első csapatban). Mindannyian láttuk, milyen kivételes tehetség, nálunk már tizenöt évesen játszott az első csapatban. Ez alig egy éve történt, és lám, máris készen áll arra, hogy a Real Madrid futballistája legyen. Nagy változás ez az életében, de szerintem képes lesz megfelelően kezelni" – mondta Kovács Péter.Kovács Péter.

Jörgen Horn csapatkapitány szerint a norvég válogatott szempontjából is fontos lenne, hogy Ödegaard sikeres legyen Madridban, Iver Fossum pedig úgy véli: óriási dolog, hogy valaki egy olyan kisvárosból, mint Drammen, eljuthat a Real Madridba – még akkor is, ha a sok sztár között várnia kell majd a játéklehetőségre.

Megszólalt David Nielsen, a Strömsgodset vezetőedzője is: „Megértem (Ödegaard) választását. Nemcsak futballedzőként mondom ezt, hanem drukkerként is, aki négyéves kora óta a Real Madridnak szurkol…"

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik