Videó: az év legfurcsább szöglete, törzsi tánccal zavartak

Vágólapra másolva!
2014.11.10. 20:41
Talán nem merész kijelentés, ha azt állítjuk, hogy vasárnap a cseh labdarúgó-bajnokságban végezték el az év legfurcsább szögletét.

A Príbram–Teplice (1–1) találkozón a hazaiak egyik sarokrúgásánál öt támadó a tizenhatos vonala előtt szabályos kört alkotva kezdtek ugrálni, ezáltal összekuszálni az ellenfél gondolatait. A szögletet elvégző játékossal szemben álló jelezte, hogy mikor induljanak a kapu felé. A terv végül nem járt sikerrel, mivel a kiszolgálás pocsékra sikerült, mindenki feje fölött elszállt a beadás. Príbram–Teplice (1–1) találkozón a hazaiak egyik sarokrúgásánál öt támadó a tizenhatos vonala előtt szabályos kört alkotva kezdtek ugrálni, ezáltal összekuszálni az ellenfél gondolatait. A szögletet elvégző játékossal szemben álló jelezte, hogy mikor induljanak a kapu felé. A terv végül nem járt sikerrel, mivel a kiszolgálás pocsékra sikerült, mindenki feje fölött elszállt a beadás.

Beszámolók szerint nem ez volt az egyetlen furcsa kísérlet a Teplice elleni mérkőzésen. A hazaiak edzője úgy nyilatkozott, még vagy száz hasonló trükk van a tarsolyában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik