PSG: Ibra miatt nem lett Balotelli a párizsiak játékosa

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.24. 14:32
Carlo Ancelotti az olasz La Repubblica című napilapnak adott interjújában többek között arról is beszélt, hogy párizsi edzősködése idején szerette volna a PSG-be igazolni az olasz labdarúgás fenegyerekét, Mario Balotellit.

„Fontos lett volna, hogy olyan közösségbe kerüljön, ahol jól érzi magát – fogalmazott a ma már a Real Madrid trénereként dolgozó Carlo Ancelotti. – Előbb-utóbb össze fog jönni neki. Amikor a PSG-nél voltam, szerettem volna szerződtetni, hiszen 2012-ben kiváló Európa-bajnokságot hagyott maga mögött. Aztán lehetőségünk nyílt arra, hogy szerződtessük Ibrát, és mi a biztosabb megoldást választottuk."Carlo Ancelotti. – Előbb-utóbb össze fog jönni neki. Amikor a PSG-nél voltam, szerettem volna szerződtetni, hiszen 2012-ben kiváló Európa-bajnokságot hagyott maga mögött. Aztán lehetőségünk nyílt arra, hogy szerződtessük Ibrát, és mi a biztosabb megoldást választottuk."

Zlatan Ibrahimovic azóta is a PSG játékosa, Mario Balotelli viszont időközben nemcsak akkori klubját, a Manchester Cityt, hanem a Milant is elhagyta – jelenleg a Liverpoolban futballozik, képességeihez mérten visszafogottan.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik