Átigazolások: Törökországba vezetett a Benfica-legenda útja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.05. 09:45
Hét év után távozik a Benficától a paraguayi válogatott Óscar Cardozo, aki a Trabzonsporban folytatja a pályafutását. A 31 éves csatár már átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, de arról egyelőre nem szivárogtak ki információk, hogy mennyi időre kötelezte el magát új csapatához.

A Benfica színeiben 336 mérkőzésen 198 gólt szerző csatár sajtóhírek szerint valamivel több mint 3.5 millió euróért váltott klubot. A lisszaboni klub nem az első alapemberét veszíti el a nyáron, hiszen Ezequiel Garay, Lazar Markovics és Rodrigo is távozott az együttestől.

A Real Madrid kapusával, Jesús Fernándezzel pótolta a királyiakhoz távozó Keylor Navast a Levante. A 26 éves kapuvédő – aki a spanyol bajnokságban két alkalommal állt a blancók kapujában – két plusz két éves szerződést kötött a valenciai egyesülettel, amely állítólag 500 ezer eurót fizetett a spanyol futballista játékjogáért.

A svájci válogatott középpályás, Gelson Fernandes majd' kétmillió euróért a Rennes-hez szerződött. A Freiburgtól távozó játékos 2018-ig kötelezte el magát a francia alakulathoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik