PSG: a középpályás Pepével említi egy lapon David Luizt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.07. 19:35
A francia bajnok Paris Saint-Germain tapasztalt középpályása, Zoumana Camara elégedettségének adott hangot David Luiz szerződtetése kapcsán. A 35 éves játékos úgy véli, a brazil válogatott védő Thiago Silva, Sergio Ramos és Pepe mellett a világ legjobb középhátvédjei közé tartozik.

Az egyszeres francia válogatott futballista szerint David Luiz szerződtetése azzal együtt is hatalmas erősítést jelent a PSG számára, hogy középpályásokból már eddig is bővelkedett a csapat kerete.

A legutóbbi két idény francia bajnokának brazil szélsője, Lucas Moura is örömét fejezte ki honfitársa átigazolása kapcsán.

„Egy kiváló játékost szereztünk meg, aki a barátom is. Boldog vagyok, hogy Párizsban folytatja, sokat fog nekünk segíteni” – mondta a 21 esztendős támadó.

A németek elleni világbajnoki elődöntőre készülő Luiz szerződtetése mellett a PSG vezetőedzője, Laurent Blanc sem mehetett el szó nélkül.

„Az elsődleges nyári célpontjaink közé tartozott. Rengeteg tapasztalattal rendelkezik, tudja, milyen a legmagasabb szinten játszani. Több nagycsapatban is megfordult már, valamint megnyerte a Bajnokok Ligáját. Számos klub érdeklődött iránta, nagy öröm, hogy minket választott” – mondta a korábbi francia szövetségi kapitány.

Sajtóhírek szerint a selecao középhátvédjének, védekező középpályásának megszerzése után a Real Madridtól elvágyódó Ángel Di María szerződtetésén fáradozik a párizsi együttes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik