PSG: Ménez Milánóban, 15 milliós álomfizetés Hazard-nak?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.03. 18:26
null
Hazard a vb után válthat klubot, két éve 40 millió eurót fizetett érte a Chelsea (Fotó: Reuters)
Francia lapértesülések szerint a francia labdarúgó-csapat, a PSG évi tízmillió eurósnál is nagyobb bérrel csábítja a belga középpályást, Eden Hazard-t a Chelsea-től, Jérémy Ménez ugyanakkor Olaszországba távozhat.

 

A játékos képviselője állítólag Katarban találkozott a PSG első emberével, Tamim bin Hamad al-Thanival, még a két csapat Bajnokok Ligája-mérkőzése előtt, és megegyeztek abban, hogy Hazard öt évre aláír a párizsiakhoz, és az ötödik évben 15 millió euró üti majd a markát – feltéve, ha angol klubja eladja.

A lapok már azt is tudni vélik, mennyi lesz az első ajánlat a játékjogért: 75 millió euró.

A 23 éves játékmester a világbajnokság után válthat kenyéradót, egyébként a londoniak két éve 40 millió euróért vették a francia Lille-től.

Távozhat ugyanakkor a PSG-től Jérémy Ménez, akit rajtakapott egy éles szemű fotós, hogy kedélyesen kvaterkázik egy üdülőhelyen Filippo Inzaghival, a Milan leendő edzőjével és Adriano Gallianival, az olasz klub alelnökével. Az AS Roma egykori játékosa soha nem rejtette véka alá, hogy vissza szeretne térni a Serie A-ba, és párizsi helyzetével sem igazán elégedett.

A pár hét múlva szabadon igazolhatóvá váló Ménezzel együtt a brazil védő, Alex is Milánóba költözhet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik