CFR: Pászkány Árpád a Fradi helyett Dubaiban gondolkozik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.12. 16:54
A Ziua de Cluj kolozsvári lap értesülései szerint Pászkány Árpád, a CFR labdarúgócsapatának tulajdonosa elkötelezte magát, hogy a nyártól a kolozsvári csapatot a háta mögött hagyva a Ferencváros befektetője lesz. Pászkány ugyanakkor máris cáfolta a pletykát, és kijelentette: akkor fektetne be a Fradiba, ha szórni akarná a pénzt.

A kolozsvári lap Pászkány egyik legjobb barátjára hivatkozva írja, hogy miután kivonja a pénzét a CFR-ből, Magyarország felé veszi az irányt, és a Ferencváros fő tulajdonosa lesz. Pászkány ugyanakkor a Stiri de Sport honlapjának elmondta: teljesen más üzleti elképzelései vannak.

„Dubai az új üzleti célpontom, ott hatalmas potenciál van, és nyitottak erre. Az ingatlanpiacon szükség van a befektetőkre, és harminc napon belül túl lehet adni egy projekten, ha mégis más befektetési lehetőség akad. Szeretnék további részleteket is közölni, de szeretem, ha konkrétumokról beszélhetünk már, amikor kérdeznek” – nyilatkozta Pászkány, aki elárulta, hogy egy hónapot évente Dubaiban tölt, és határozottan cáfolta a tavaly nyár után ismét felröppenő híresztelést közte és a Fradi között.

„Nem tudom, milyen őrült találta ki ezeket a pletykákat. Nagy felkészületlenség azt állítani, hogy én ott [Magyarországon] vennék át egy csapatot, miközben a magyar bajnokságot alacsonyabban jegyzik, mint a románt, kevesebb a hirdető és kevesebb a pénz is. Ha szórni akarnám a pénzt, akkor tenném ezt” – magyarázta Pászkány.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik