Mourinho nyerő cseréi; elképesztő „sárkányok” - vasárnapi videók

Vágólapra másolva!
2013.10.07. 09:57
A vasárnapi játéknap is tartogatott meglepetéseket Angliában: kikapott a Tottenham, pontot vesztett az Arsenal. Spanyolországban még mindig hibátlan az Atlético, az olaszoknál rangadót vesztett a Milan Torinóban. A férfi tenisz-világranglistát mától vezető spanyol Rafael Nadalt két játszmában győzte le az eddigi ranglistaelső Novak Djokovics – tekintse meg az érdekesebb tegnapi eseményekről készült video-összeállításunkat.

ANGLIAANGLIA

Nem forgott veszélyben a Chelsea győzelme a Norwich ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 7. fordulójában, de Eden Hazard és Willian csereként beállva kozmetikáztak a londoniak eredményén. Botlott viszont az Arsenal. A West Brom elleni döntetlennel pontban már „csak" a Liverpoollal társbérletben vezeti az angol bajnokságot, míg a Tottenham kapott egy hármast hazai pályán a West Hamtől.

NORWICH–CHELSEA 1–3


WEST BROMWICH–ARSENAL 1–1

TOTTENHAM HOTSPUR–WEST HAM UNITED 0–3

OLASZORSZÁG

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) hetedik fordulójában a Napoli hazai pályán kiütötte a Livornót, a forduló rangadóján pedig Torinóban kapott ki a Milan.

NAPOLI–LIVORNO 4–0

JUVENTUS–MILAN 3–2


SPANYOLORSZÁG

A Bilbao 1–1-es döntetlent játszott a Valenciával hazai pályán a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójában. Az Atlético viszont továbbra is hibátlan, amit ezúttal a Celta Vigo bánt.

ATLÉTICO MADRID–CELTA VIGO


ATHLETIC BILBAO–VALENCIA 1–1


PORTUGÁLIA

A Porto immár ötven meccse veretlen a Portugáliában, sőt a „szuper sárkányok" legutóbbi százhat bajnokijukból mindössze egyet veszítettek el.

AROUCA–PORTO 1–3

TENISZ

Novak Djokovics két játszmában legyőzte a hétfőtől a férfi tenisz-világranglistán tőle az első helyet átvevő Rafael Nadalt a pekingi kemény pályás ATP-torna döntőjében.

DJOKOVICS vs. NADAL

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik