Női Eb: Kulcsár Katalin vezeti Marozsánék negyeddöntőjét

Vágólapra másolva!
2013.07.20. 16:29
Újabb rangos feladatot kapott Kulcsár Katalin játékvezető és dr. Kulcsár Judit asszisztens a női labdarúgó Európa-bajnokságon. A csoportmérkőzéseken Kulcsár Katalin két mérkőzést vezetett, dr. Kulcsár Judit pedig három találkozón asszisztált. Hamarosan újabb összecsapással gyarapodik a mutató, mivel a negyeddöntők első játéknapján ismét komoly feladatot kaptak: vasárnap 18 órától a Vaxjö Arenában ők bíráskodnak az Olaszország–Németország összecsapáson – írja az mlsz.hu. Az A- és a B-csoport második helyezettjeinek párharcán a továbbjutó a legjobb négy között folytathatja.

A Eurosporton élőben is nyomon követhető meccsen a norvég Hege Steinlund lesz a másik asszisztens, a tartalék-játékvezetői teendőket pedig a román Teodora Albon látja el.

Kulcsár Katalin dr. Kulcsár Judittal a Norvégia–Izland meccsen mutatkozott be a kontinensviadalon, utóbb pedig a Svédország–Olaszország csoportdöntőt vezették, eközben a magyar asszisztens a Norvégia–Hollandia mérkőzésen segítette Teodora Albon munkáját.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik