Honvéd: az olasz légiós tudja, még adós a tudása legjavával

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.26. 18:34
Leandro Martínez, a labdarúgó NB I-ben a dobogóra hajtó Bp. Honvéd olasz légiósa jól érzi magát a kispesti klubnál, de tudja, még adós az igazán jó játékkal.

„Nekem főleg a gyorsaságom az erényem, persze a technikámra se lehet panasz, de elismerem, még nem mutattam meg mindent abból, amit tudok. Sokat be kell segítenem a védekezésbe, és ez a támadás rovására is megy" – idézi a kispesti klub hivatalos honlapja Martínezt, aki a bal oldali középpályás és a balszélső posztján érzi magát otthonosan.

„A Honvéd egy történelmi klub – folytatta a Buenos Aires-i születésű labdarúgó. – Tetszik a klubnál tapasztalt légkör, mert az életben maradásához fontos, hogy van múlt, fontos a jelent megélni és a jövőn dolgozni. Szerintem arra is van esély, hogy más olasz futballisták Magyarország felé vegyék az irányt. Tetszik, hogy a fizetések időben jönnek, ezért én, mint munkavállaló tudok kalkulálni. Olaszországban több hónapos csúszások is lehetnek. Tényleg örülök, hogy itt lehetek."

A játékos a magyar nyelvet rendkívül nehéznek találja, míg az olasz élvonalba vágyó tehetséges magyar fiataloknak tömören annyit üzen: „Edzeni, edzeni és edzeni kell." Saját terveiről dióhéjban ennyit mondott a honvedfc.hu-nak:

„Mint minden profi futballistának, nekem is az a célom, hogy amíg az egészségem engedi, addig ebből a sportból szeretnék megélni. Persze nekem is vannak álmaim, de nem álmodozni, hanem dolgozni kell, és az élet úgyis megadja az esélyt.”

NB I, 25. FORDULÓ – PROGRAM, JÁTÉKVEZETŐK, TV-S KÖZVETÍTÉSEK
Időpont Mérkőzés Játékvezető
Április 26., péntek
17.00 KTE Phoenix Mecano–Egri FC (Tv: Sport1) Radványi Ádám
19.00 Győri ETO–MVM Paks (Tv: Sport1) Iványi Zoltán
Április 27., szombat
14.00 MTK Budapest–Diósgyőri VTK (Tv: M1)
Vad II István
16.00 Lombard Pápa–Újpest FC (Tv: Sport1)
Oláh Gábor
16.00 Kaposvári Rákóczi–Haladás
Németh Ádám
18.30 Debreceni VSC-Teva–Siófok (Tv: Sport1)
Bognár Tamás
Április 28., vasárnap
16.30 Ferencváros–Videoton (Tv: M1)
Kassai Viktor
18.30 Pécsi MFC–Bp. Honvéd (Tv: Sport2)
Solymosi Péter
TABELLA GÓLLÖVŐLISTA, JÁTÉKOSSTATISZTIKÁKMENETREND EREDMÉNYEK

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik