Görögország: Fülöp a 92. percben kapitulált Megyeriék ellen

Vágólapra másolva!
2013.02.09. 20:32
A listavezető Olympiakosz Pireusz a 92. percben szerzett góllal 1–0-ra győzött az Aszterasz Tripolisz otthonában a görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokság szombati rangadóján.

A találkozón mindkét csapat kapuját magyar játékos védte, a hazaiaknál Fülöp Márton, a vendégeknél Megyeri Balázs. A forduló előtt még a második helyen álló Aszterasz – amelyben Lencse Lászlót nem nevezték – az 56. percben emberhátrányba került a szenegáli Khalifa Papa Sankaré kiállítása miatt, de úgy tűnt, így is otthon tart egy pontot. A 92. percben azonban érkezett a csereként beállt Kosztasz Mitroglu, és a kapu előtti kavarodás során megszerezte az Olympiakosz győztes gólját.

A pireuszi csapat kispadján ezúttal debütált az egy hete kinevezett vezetőedző, Míchel. A spanyol válogatott és a Real Madrid korábbi kiválósága nem számíthatott Roy Carrollra, az északír kapus ugyanis sérüléssel küzd. Megyeri mindenesetre mindent megtett, hogy meggyőzze új edzőjét, a 94. percben hatalmas bravúrral akadályozta meg a hazaiakat az egyenlítésben, akik így elszenvedték első hazai vereségüket az idényben.

GÖRÖG LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁG
Aszterasz–Olympiakosz 0–1
Atromitosz–Veria 0–0
PAOK–OFI 3–1

Az élcsoport állása: 1. Olympiakosz Pireusz 54 pont, 2. PAOK 39, 3. Aszterasz 38

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik