Eurofutball: Hrepkáék kikaptak az idény legőrültebb meccsén

Vágólapra másolva!
2013.02.19. 00:47
A 99. percben kapott góllal 3–2-es vereséget szenvedett Hrepka Ádám csapata, a Bnei Jehuda, amelynek a listavezető Maccabi Tel-Aviv volt az ellenfele az izraeli labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának hétfő esti mérkőzésén.

Hrepka Ádám a kezdőcsapat tagjaként a 75. percbeli lecseréléséig volt a pályán a mérkőzésen, amelyet a helyi beszámolók szerint sokáig megőriz majd az emlékezet, ugyanis nemcsak a mostani idény, hanem az utóbbi évek talán legőrültebb izraeli bajnoki meccse volt.

1–1-re álltak a csapatok, amikor a 90. percben Oz Rali egy kipattanóból megszerezte a vezetést a hazaiaknak – úgy tűnt, ezzel sorozatban meglesz a negyedik bajnoki sikerük is. Csakhogy a sérülések miatt a játékvezető jócskán hosszabbított, és a 93. percben Mahran Radi egyenlített – ez volt a második gólja ezen az estén –, majd a 99. (!) percben a csereként beálló védő, Mose Lugaszi pazar távoli lövéssel beágyúzta a Maccabi győztes gólját is.

A sorozatban negyedszer nyerő Maccabi tetemes előnyt épített a tabella elején, de egyelőre Hrepkáék is őrzik a hatcsapatos felsőházi rájátszásra jogosító pozíciójukat. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

RÖVIDEN
PORTUGÁLIA. A Braga nem tudta megszakítani immár négymeccses bajnoki nyeretlenségi sorozatát, a Rio Ave elleni hétfői 1–1-es döntetlen után továbbra is négy pont a lemaradása a harmadik helyezett Pacos Ferreirától. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
GÖRÖGORSZÁG. Az Arisz után az OFI-t is legyőzte a Plataniasz, és távolodik a kiesőhelyektől. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
TÖRÖKORSZÁG. Két gyengébb meccs után újra nyert a Kasimpasa, és tovább ostromolja az európai kupás helyeket. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik