Liverpool-henger, Real-blama, Roma-siker - szombati videók

Vágólapra másolva!
2012.12.23. 11:37
Angliában a címvédő Manchester City és a szebb napokat megélt Arsenal is csak 1–0-ra tudott nyerni, míg a Liverpool hazai pályán gálázott. Az utóbbi hetekben gyatra formát mutató West Brom többek között Gera Zoltán találatának is köszönhetően nyert a Norwich City ellen. A Serie A-ban az Inter hazai pályán nem bírt a Genoával, míg a Fiorentina, Lazio, Napoli hármas győzelemmel zárta az évet. A forduló rangadójának a Milan római látogatása volt tekinthető, a Roma 4–0-ra is vezetett már, a végeredmény 4–2 lett, köszönhetően Marquinhos kiállításának és Pazzini büntetőjének. A spanyol élvonalban a Málaga hazai környezetben 3–2-re nyert az Iker Casillas nélkül felálló Real Madrid ellen, a Barcelona a Valladolid elleni győzelmével pedig újabb gólrekordokat döntött meg.

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában a címvédő Manchester City a 92. percben szerzett góllal nyert 1–0-ra a Reading ellen, a West Brom Gera Zoltán találatával még csak egyenlített, ám a 82. percben Lukaku eldöntötte a találkozót, a végeredmény 2–1 lett a birminghamieknek. Az Arsenal, ha nehezen is, de egy büntetőből szerzett találattal nyerni tudott a Wigan otthonában, míg a Liverpool nagyon sima 4–0-s győzelemmel hangolt az ünnepekre, a mérkőzés embere az egy gólt és egy gólpasszt jegyző Steven Gerrard volt.

MANCHESTER CITY–READING 1–0

WEST BROM–NORWICH 2–1




WIGAN–ARSENAL 0–1



LIVERPOOL–FULHAM 4–0



Olaszországban az Inter Esteban Cambiasso góljával csak egyenlíteni tudott a Tőzsérrel felálló Genoa ellen. A közvetlen riválisai ugyanakkor győztek aktuális ellenfeleikkel szemben, így a milánóiak visszacsúsztak a negyedik helyre. A forduló rangadóját, ha nem is jelenlegi pozíciójuk, hanem inkább múltjuk miatt, a Roma–Milan találkozó kínálta, a fővárosiak 4–0-ra is vezettek már, de a piros-feketék Pazzini és Krikic találatával szépíteni tudtak.

INTER–GENOA 1–1


PALERMO–FIORENTINA 0–3

Palermo-Fiorentina 0-3 Highlights All Goalsby marcoxxx46

SAMPDORIA–LAZIO 0–1

Serie A : Sampdoria vs Lazio 0-1by MRLooka

SIENA–NAPOLI 0–2

Siena 0-2 Napoliby fasthighlights-2013

ROMA–MILAN 4–2

Roma vs Milan 4:2 GOALS HIGHLIGHTSby UCL2410

A Primera Divisiónban José Mourinho mindenki legnagyobb megrökönyödésére nem jelölte a Málaga elleni kezdőbe a Real Madrid legendáját, Iker Casillast. A királyiak, ha nem is ennek köszönhetően, ám 3–2-es vereséget szenvedtek riválisukkal szemben, ezzel már negyedszer maradtak alul a hazai pontvadászatban. A listavezető Barcelona különösebb megerőltetés nélkül tudott 3–1-re nyerni a Valladolid otthonában, a mérkőzésen a katalánok megszerezték 2012-ben a 121. bajnoki találatukat is, megdöntve a Real Madrid tavalyi csúcsát.

MÁLAGA–REAL MADRID 3–2

Malaga vs Real Madrid 3:2 GOALS HIGHLIGHTSby UCL2410

VALLADOLID–BARCELONA 1–3


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik