Messi-dupla, Rosenthal 20 méteres gólja Hajnalék ellen - vasárnapi videók

Vágólapra másolva!
2012.11.26. 13:10
Vasárnap este az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban rangadót rendeztek, amelyen némi meglepetésre az AC Milan legyőzte a címvédő és éllovas Juventust. A Romának egy gól is elég volt a győzelemhez Pescarában. Spanyolországban a Barcelona 18 perc alatt gázolt át a Levantén, míg az Atlético Madrid felőrölte a Sevillát. A Bundesligában a Freiburg Rosenthal 20 méteres góljával kezdte a gólgyártást a Stuttgart ellen. Angliában Andy Carroll, aki a Liverpooltól érkezett kölcsönbe a West Hamhez, először volt eredményes a „kalapácsosok” színeiben, csapata mégis kikapott a Tottenhamtól. A Chelsea–Manchester City meccsen nem esett gól. Tekintse meg video-összefoglalónkat!

A Chelsea–Manchester City párosítás már önmagában is sok izgalmat ígért az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában, főleg a londoniakhoz a héten aláíró Rafa Benítez bemutatkozása miatt, ám a küzdelmes meccsen nem esett gól. A rangadóval párhuzamosan játszott találkozón a Tottenham hazai pályán 3–1-re megverte a West Hamet.

TOTTENHAM–WEST HAM 3–1

CHELSEA–MANCHESTER CITY 0–0

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 13. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén a Freiburg 3–0-ra legyőzte a Stuttgartot.

A Fiorentina sorozatban aratott öt győzelem után a Torino otthonában 2–2-es döntetlent játszott az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában. A Romának egy gól is elég volt a sikerhez Pescarában. Az AC Milan némi meglepetésre legyőzte a címvédő és éllovas Juventust.

PESCARA–AS ROMA 0–1

TORINO–FIORENTINA 2–2

AC MILAN–JUVENTUS 1–0

A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 13. fordulójában a listavezető Barcelona a gól nélküli első félidőt követően húsz perc alatt gázolt át vendéglátóján, a Levantén. Az Atlético Madrid nem kegyelmezett a Sevillának (4–0).

ATLÉTICO MADRID–SEVILLA 4–0

LEVANTE–BARCELONA 0–4

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik